De finaste av samtal

Tittar förbi som snabbast för att tipsa om en riktig guldgruva som heter The Coversation With Amanda De Cadenet, en serie där Amanda träffar kända kvinnor som bjuder på sina livserfarenheter i form av samtal om föräldrarskap, hälsa, kärlek, karriär,skönhet, stil, pengar mm. Här kan ni läsa mer om programmet (Som är producerat av Demi Moore) och om tanken bakom att vi växer via samtalet. För några år sedan jäspade jag över denna typ av program, på radio eller tv spelade ingen roll. Jag stog inte riktigt ut. Men nu älskar jag det, kan lyssna på människors erfarenheter och historier i timmar och är nu övertygad att det är ett sätt för oss medmänniskor att växa på.

 

 

I Sverige kan man kan titta på programmen via programmets sida, men jag väljer oftast att titta via YouTube och Apple Tv:n det tycker det är trevligast. Bilden och ljudet är oftast perfekt även där, man kan få leta lite efter programmen dock. Andra bra program på nätet i samma anda som många säkert redan sett, MEN om någon missat så: På middag hos Hannah & Amanda som ni hittar här & Just nu i Vasastan som ni hittar här

 

Ett tips för de där regniga dagarna som kommer då vi inte vill förbinda oss till en serie, Då plockar ni fram The Conversation och bara njuter!

signature

2 comments

  1. Hannah & Amanda, tycker du inte att flamskvoten överstiger kvalitetskvoten på innehållet? Var en hängiven tittare först, men nu tycker jag det lika gärna kan skrotas. Kvaliteten bara sjunker. Däremot var "The conversation" något jag helt missat och jag gillar verkligen första avsnittet! Stort tack för tipset.

  2. AL: Lite flamsigt är de kanske ibland men det är lite det som är det charmiga också kan jag tycka. Gillar programmen, men bäst tycker jag podden är, den är en del av min fredag.Så roligt att du gillade, är mycket förtjust själv som sagt :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *