Diana

 

Den 4:e oktober har filmen Diana premiär, älskar trailern och hoppas så att filmen håller hela vägen!

 

På måndag börjar Astrid skolan igen och jag är åter på bloggen efter en underbar sommar. En sommar som blev precis så där fin som vi hoppades. En sommar som skänkt oss en hel del åter. Jag är så tacksam för det! Ses snart igen!

Kram

H

signature

6 comments

  1. Åh, den vill jag se! Minns att jag satt och storgrät när nyheten kom, förstod sedan att jag var helt nygravid också, hormonladdad. Men vilket öde, det blir spännande att se den!Välkommen tillbaka till bloggandet:)Ha en fin dag!Camilla

  2. Stiltiden: Jag grät också massor, vilket öde som sagt! Ska bli mycket spännande att se vad som kommer av filmen.Tack :).Anna: Tack snälla :).Smile: Den låter mycket spännande! Tack för tipset!Tack snälla :). KramAnneO: Tack snälla :). Det samma önskar jag Dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *