Tävling: Iittala Essence Plus

 Som lovat avslutar veckan som vi började, med en tävling! Denna gång från Iittala.

 

I vår lanserar Iittala ett par vinglas som fokuserar på vinets karaktär och bryter mot tankesättet om särskilda vitvinsglas och särskilda rödvinsglas. Experter har finjusterat utformningen av glaset just för att maximera smak och lukt och få ut det bästa ur varje vin. Nu dricker jag inte presonligen så mycket vin, men de är utmärkta att dricka annat i också kan jag rapportera :). Glasen kommer i set om två och jag har tre set att lotta ut till er läsare!

För att vara med och tävla vill jag att ni svarar på frågan: Vem är formgivaren bakom Essenceserien? Mejla ditt svar till helena@enmammasdag.com senast tisdag 19 mars. Varmt lycka till!

 

Här hemma kör vi sjukstuga dag åtta denna fredag, så otroligt tröttsamt! Men imorgon, febriga eller inte så tar vi emot vår nya fyrfota vän. Familjens nya kattunge, Sheldon. Som vi längtat efter honom, och imorgon är det äntligen dax. Lycka!

 

Trevlig helg alla fina!

 

signature

3 comments

  1. Ååå vilken jättefin utlottning, den vill jag gärna vara med i :) Skickar ett mail på stört :))Kraaaaaaaaaam aka

  2. Nice post! It is very generous of you for taking the time to discuss this, the article is very nicely written and I am happy to find so many useful information here in the post, Honestly It is extremely helpful for me .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *