Vårigt hos H&M

H&M har fyllt på i webshopen och det är vår som gäller fullt ut nu. Så härligt! Här är några av mina favoriter denna soliga torsdag:

 

 

1. Fin blus i siden i favoritfärgen gammelrosa. 2. Klänning i 100 % bomull till Astrid. 3. Stråhatt  är något vi båda gillar på sommaren. 4.Tunn blommig scarf som passar till det mesta. 5. Stor bag i läderimitation, finns i färgerna beige och svart. 6. Lofers i läder, jättefina så de måste provas!

 

H&M Home har jag tyckt haft en lite sömnig period det senaste halvåret, men nu har det vänt :). 1. Servetter med A Symphony of Flowers. 2. Fin kopp och äggkopp nu till påsk. 3. Liten skål i keramik, kanske för saltet till påskägget. 4. Tvättsäck i canvas, finns i två färger naturvit och svart. Alla dessa produkter ingår i serier, här hittar ni dem alla!    

 

Sist men inte minst fina vaser till vårblommorna, den transparenta större är på väg hem till mig. Ledsen Johan, men man kan tydligen inte få för många :).

Fin torsdag till er alla!

signature

3 comments

  1. Thank you for the good write article! It in fact is an amusement account. I will wait for some more great work from your side Many Thanks for such a great job!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *