I fönstret

För en vecka sedan sattes det in nya fönster i lilla radhuslängan där vi bor och jag noterade tämligen snabbt att i stort sett alla sovrumsfönster har det hänt grejer. Nya lampor och gardiner, mycket tjusigt. Och jag tänker att det kanske är dax för lite föränding även i vårt fönster, jag har i alla fall letat fram lite inspiration så får vi se.

 

 

Ungefär så här ser det ut även idag, sakerna som står här har stått på samma plats sen vi flyttade in i princip. Inget fel med det, men lite nytänk är aldrig fel.

 

 

Vi har bara en vit rullgardin i fönstret, men jag tänker minst 10 gånger i veckan att det skulle hänga en gardin här. I tjockt vakert tyg.  Jag har till och med köpt de där ändknopparna eller vad det kan kallas till gardinstången.

 

 

Lampan i fönstret fick Astrid i november och efter det så har vi provat några som vi hade på lager här hemma med inte allt för lyckat resultat. Så jag letar efter en ny, och denna från Watt & Veke ligger bra till. Vi har dessutom dessa på sängborden numer så det borde passa bra ihop.

 

Sen är det ju det där med balansen, man vill ha det mysigt med personliga ting framme och nära till hands. Men samtidigt så vill man inte att det ska bli för plottrigt. Som bekant vet ni att jag tycker att de lyckats här :). Fler bilder från lägenheten finns här hos Sköna Hem.

 

 

Sen måste man bestämma sig för om man vill att gardinen ska sättas upp ovanför fönstret eller precis under tak, i just denna lägenhet så tycker jag att under tak var klockrent. även att ha gardin efter hela väggen. Jag tror att det skulle bli mycket fint även hemma hos oss.

 

Jag tänker mig, en lite större lampa. En större blomma i kruka, gardin samt en bild på Jude Law. Men just där måste jag kanske fråga om lov först ;).

 

Nu startar helgen, vi hoppas den blir riktigt fin!

signature

7 comments

  1. me and mike: Vi får se hur det går här hemma …. :).Fin ny vecka till dig!eastcoastmom i Madrid: Ja :).Carina: Det var så lite :). Tack och fin ny vecka till dig!Anna – Karin: Låt oss hoppas :).

  2. http://www.coachoutletpursesr.com/ coach bags outlethttp://www.coachfactorybagsc.net/ coach factory outlethttp://www.coachfactorystoresr.com/ coach factory outlethttp://www.outletsmall.org/ coach outlethttp://www.bagsoutletfan.net/ coach outlet storehttp://www.teccoach.com/ coach factory outlethttp://www.coachoutletpursesr.com/coach-hot-sale-c-86.html coach outlet onlinehttp://www.coachoutletstoreonline6u.org/ coach outlet onlinehttp://www.coachoutletonlinelover.org/ http://www.coachoutletonlinelover.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *