I arkivet

Astrid har åkt på årets första riktiga förkylning, inget är kul och inget smakar som det bör. Så vi gör som vi alltid gör när det är motigt, vi tittar tillbaka på härligare tider. De flesta av dessa bilder har ni nog sett redan, men vi kör ändå. Pastell & vår från förr:

 

 

Valentinbuketten från något år tillbaka, den vackraste vi fått :).

 

 

Mars/april för ca tre år sedan. Ser ni ljuset från fönstret? Snart är vi där igen!

 

 

Astrid har kvar dessa färgprover där flera av dem har namn på familj och vänner. Ett tag spelades det även memory med dem.

 

 

Vi minns inte riktigt vad det var som firades här, men det ser gott ut. Inget godare än en pastellig munk om man är tio (eller fyrtioett som min man)

 

 

Inlånade äggkoppar till påsken 2010 tror jag det var. Faktum är att jag sparade dem samt tillhörande koppar när Astrid stängde sitt café och använder dem just som äggkoppar.

 

 

Och sist men inte minst drömmer vi oss tillbaka till Mallorca. åh, så bra vi hade det där. Vi hoppas det kan bli en resa dit snart igen.

 

Fin onsdagskväll till er alla!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

7 comments

  1. Oh, vilka härliga bilder! Och Mallorca är ju aldrig fel. Hoppas dottern kryar på sig snart. Har en son härhemma som också åkt på en rejäl förkylning.

  2. http://www.coachoutletpursesr.com/ coach bags outlethttp://www.coachfactorybagsc.net/ coach factory outlethttp://www.coachfactorystoresr.com/ coach factory outlethttp://www.outletsmall.org/ coach outlethttp://www.bagsoutletfan.net/ coach outlet storehttp://www.teccoach.com/ coach factory outlethttp://www.coachoutletpursesr.com/coach-hot-sale-c-86.html coach outlet onlinehttp://www.coachoutletstoreonline6u.org/ coach outlet onlinehttp://www.coachoutletonlinelover.org/ http://www.coachoutletonlinelover.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *