Hemtrevligt x 3

Jag är inne i en period där jag vill förändra och flytta runt här hemma för att få nya intryck. Jag tänker ofta att jag skulle plocka ner alla lösa saker i några lådor. Göra helt tomt och så plocka upp dem på nya ställen i hemmet. Snart så! Just nu inspirerar jag extra mycket av dessa hem:

 

 

Om denna 20-tals villan har det skrivits en hel del om köket, men det jag fastnade för är hallen och den lilla arbetshörnan. Gammalt möter nytt i en vacker blandning.

 

 

Danska Bo Bedre är en favorit, deras julnummer som finns ute nu till specialpris (39 kr hos bla Citygross) levererar som vanligt. överdåd blandat med avskalad jul. Tittade på bilderna från förra julens favorithem igår och det står helt klart pall i år med!

 

Från stramt och vitt till ombonat Engelskt där more is more, härligt sovrum från Zara Home:s katalog. En hel del av Zara Homes utbud finns att köpa via Ellos, är det någon som provat att beställa via dem och vet hur det blir med frakten? De har så fina sägkläder hos Zara Home Kids nämligen.

 

Fin onsdag till er alla!

signature

12 comments

  1. Men gosh! Det där köket alltså! Vi har ett ekkök där vi bor nu, fint och fräscht men oj så jag önskar att det vore vitt! Vad allting skulle se bättre ut där tänker jag:) Önskar dig en trevlig torsdag!

  2. Sofia S & Fröken Gredelin: Eller hur, det där köket alltså :).Kram och trevlig kväll till er båda!

  3. Petra: Visst har de det, önskelistan kan göras riktigt lång där :). Jo, jag vet det. Problemet har i alla fall tidigare varit så att frakten har var varit lite väl hög. Men om man önskar sig något riktigt mycket sååå … :).

  4. Jaha, vad synd! Har inte handlat där utan oxå bara suktat över allt fint! Däremot har jag köpt kläder på Zara online och där är frakten helt ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *