Till middag

Jag måste bara tipsa om Hannahs kycklingrätt från På Middag hos Hannah & Amanda. Den är så älskad här hemma att varje gång jag tar fram en ungsform frågar Astrid om det blir DEN rätten till middag?

 

 

Har jag lite mer tid att fixa i köket då följer jag receptet från programmet, men är tiden snål då kör jag på Ica´s Pesto med paprika eller tomat. Lagar jag rätten en vardag serverar jag den med ris och en lite matigare sallad till med tex haricot verts. Är det helg kör jag hela menyn som den presenterades. Båda varianter är riktigt goda!

 

Det är den enkla grundidén som jag gillar med denna rätt, den går att variera i oändlighet genom att byta röror och tillbehör.

Här finns fler middagstips från systrarna!

signature

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *