Hem vi sett x 3 1/2

 

1. Igår drog hustoppen på TV8 igång igen och första huset ut var en riktig favorit, nämligen detta omskrivna hem som var med i Recidence för något år sedan. Mycket intressant att höra hur de resonerat kring materialval och stil. Om ni missade programmet och är nyfikna så finns det här!

 

 

2. Den kom en hel drös tidningar i brevlådan igår och i denna hög fanns två av mina sedan tidigare favoriter med. Det är ofta det är så att reportaget i tidningarna kommer parallelt med mäklarannonsen har jag märkt. Detta hem i Malmö såldes nyligen och finns nu med fullt av liv i nya nummret av Allt i Hemmet, inspirerande.  

 

 

3. Detta hem som finns med i nya nummret av Hus & Hem ligger fortfarande ute till försäljning och även om jag sett dessa bilder tidigare så ger det en nivå till att se lägenheten ur andra vinklar och även här full av liv. Jag gillar som sagt!

 

 

3 1/2. Vi får köra på en 1/2 här då detta hör helt ihop med 3:an. Jag läste i inforutan till reportaget (ovan) att Johanna Hampf som bor i lägenheten har en webbutik som heter Pottery Jo, men jag ser nu att butiken öppnar först 1 nov på riktigt. Däremot så kan man smygkika på utbudet både i butiken och på FB, och som den porslinsjunkie jag är har jag svårt att inte gilla detta och se fram emot öppnandet. Maken not so much ;).

signature

4 comments

  1. Helena: Då måste det vara ännu roligare att se reportaget, hoppas den hunnit ut i butik :).lilla.u: Åh, så glad jag blir! Tack :).Sofia S: Tack snälla :). Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *