Prolog

Egentligen så har viljan att börja springa funnits i många år hos mig, men förutsättningarna har inte riktigt varit med. Sedan jag var ca 6 år har jag haft en kronisk inflamatorisk sjukdom som gjort löpning för tungt för mina leder. Läkarna har i stället sagt att långa stärkande promenader funkar lika fint. Och det gör det säkert, men jag ville/vill ju springa. Men så för ca 6 månader sedan började jag med en ny medicin och med den ser det i detta nu ut som att mina leder skulle kunna klara av lite tuffare tag. Det gör mig så klart jätteglad men samtidigt lite nervös. 

 

Den främsta anledningen till att jag vill börja springa är att jag vill bli starkare, både kroppsligt men även mentalt. Jag vill få den där kicken som jag hört så mycket om. Men så vill jag också utmana mig själv för jag vet att det inte kommer att bli lätt, speciellt då man som jag är lite bekväm av mig *host*. Men håller lederna så ska jag inte vara sämre. Det har jag lovat mig själv.

 

Så glad jag blev för mejlen från er som ville haka på, som också precis som jag vill bli starkare i höst. Att vi alla har olika förutsättningar och mål tror jag bara är en fördel ♥.

signature

5 comments

  1. Vad kul att få läsa om en annan sida av dig också! Jag kan tipsa om Beatas blogg http://blogg.mama.nu/postbabyshapeup/ som är helt underbart rolig och peppande också. Beata har också problem med lederna och har inte kunnat springa förut, men hon har blivit stark ändå med annan träning. Nu har hon dock så smått börjat springa också. Kanske kan vara intressant om du inte redan hittat dit förstås!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *