Snart viker jag upp

Om man inte går ut, utan sitter inne och ser solen stråla utanför fönstret kan man lätt få intrycket av att det är riktigt varmt ute idag. Men riktigt så är det tydligen inte, det skvallrar de kalla näsorna som kommer hem om. Men jag är som bekant redo för vår, redo för värme så jag laddar med lite bilder på en vardagschic Sarah Jessica Parker som precis som jag gillar att vika upp sina jeans så snart det blir lite varmare ute.

 

 

När jag tänker på vår och kläder så är det i första hand på vita Converse. Sen kommer de uppvikta jeansen. Väskan blir lite nättare än på vintern och man dammar av solglasögonen. På bilden (som är några år nu) har Sarah J också en tunn kofta och en sjal från My Pashmina. 

 

 

Sen har vi ballerinorna, vårens sötaste. även dessa urfina till uppvikta jeans. En huvtröja till och solglasögon på så är man vardagschic a´la SJP i ett naffs. 

 

Snart är vi där :).

 

Bilder: people.com

signature

8 comments

  1. Jag älskar oxå att vika upp jeansen. Vilka snygga solbrillor hon, sjp, har!Tittat in här då och då och blir alltid lika glad över allt fint. När jag inte hinner läsa kan man alltid titta på dina fina bilder :). Tack!/sanna

  2. Tack för härlig vårinspiration, det här föll mig i smaken! Som det mesta du har i din fina blogg :) Så snyggt avslappnat vardagschic SJP är, så vill jag också vara. Hm, har varit tveksam till vita Converse eftersom de sitter på precis varenda tonårstjej men nu känner jag mig lockad att köpa ett par ändå! ;) Kram, Madeleine

  3. Sanna: Mycket snygga! Tack snälla för fina ord :).Anne O: Men eller hur :).Två trappor: Så roligt :). Visst vill man vara så där avslappnat snygg också, hon får det ju att se så himla lätt ut dessutom. Ang Conversen så är de precis som med jeansen något som faktiskt funkar för de flesta. Så go for Converse säger jag :).Kram Kram

  4. åh, vårkänslor på den! vårsnygg. vardagschic.vardagssnygg:-)jag planerar snart ett inlägg om den vardagssnygga kombon utsvängda jeans och converse.härlig blogg du har!Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *