Lampa – Check!

Jodå, jag fick ihop min Maskros där på fredag eftermiddag. Precis som ni sa så var det inte alls svårt, mest tidskrävande. Men roligt! I väntan på sin plats i trappan hänger den nu i vårat kök, inte helt praktiskt då man få vika sig dubbelt för att gå under den :). Men i veckan ska den sitta på plats i trappan har de (make & svåger) lovat. Jag håller en tumme hårt för det!

 

 

Denna söndag spenderar jag i soffan effter en lördag som började på bästa sätt med hotellfrukost med fina vänner och fortsatte med fika med en ny mycket trevlig bekantskap. Men hur fin lördagen än var så slutade med ett av de värsta migrän anfall jag haft. Vidrigt var det. önskar inte min värsta fiende* migrän för hu så dålig man blir. Idag är jag helt slut och rätt skakig så jag har plockat fram säsong 1 av Grey´s Anatomy. För när den serien är bra så är den snudd på magisk som sagt. Så med en kopp te förflyttar jag mig nu till Seattle Grace.

 

En riktigt fin söndag till er!

 

(* Inte för att jag har några, men ni hajar)

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

8 comments

  1. Hej Helena!Så tråkigt med migrän – visste inte att Du hade problem med detta. Har Du nåt bra värktablettips så tar jag gärna emot… har samma besvär tyvärr.Sedan så frågade jag för ganska länger sedan om du kunde ge en beskrivning om köksön som ni förfärdigat. Du skulle återkomma och jag glömde nog av det- men idag har jag fått ny energi och vill göra en sån där ö nån gång snart!Kram Mia i Uppsala

  2. Mia: Visst är det så att jag har migrän lite då och då. Tyvärr har jag inte lyckas komma på vad som utlöser den ej heller någon värktablett som funkar bra :(. Hu, stackars oss migränare!Jag är så ledsen, jag hade helt glömt bort köksön. Aj aj! Men nu har jag skrivit in det i min telefon så på onsdag ska det dyka upp en beskrivning på köksön här på bloggen :).Kram Kram

  3. Åh, jag har velat ha en sån lampa länge nu men vi har så lågt i tak så den skulle inte passa någonstans….synd!Kram Malin

  4. Maskrosen är så fin, men den går bort p g a takhöjden hos oss också… Migrän har jag inte haft på 1,5 år. Tänk om jag hade vetat vad alternativ sjukvård kan erbjuda och vågat lita på att de kan hjälpa en då den vanliga vården fallerar!

  5. Monnah: Jag fick bra hjälp tidigare tycker jag, men det är som migränen ändrat karaktär det senaste året. Du har så rätt, man ska våga lita på att man får hjälp om man söker den så jag ska absolut boka en ny tid. Tack!

  6. Glömt bort att fråga dig tidigare…Den vita hyllan under överskåpen i ert kök, vart har du köpt den?Tycker att det ser så ombonat ut…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *