Lördag

 

Rörig bild med blandade intryck, precis som jag känner det just nu. Snart är det november men solen skiner ute och det känns varmt som tidig höst. Julen känns lång borta just idag. Jag väljer att läsa de tidningar som inte kör jul riktigt än som Plaza och Femina. Mini-pumpor för höst, skrämmande godis för Halloween och så mini chokladformar till choklad. Några funkar bara till jul, men flera året om. 59 :- hos åhléns. Så summa sumarum, julen är runt om oss hela tiden redan. Men just idag väljer jag bort den.


 

 

Så var det den nya kladdkakan (som egentligen är en Chokladtårta med tryffel), kanske den kladdigaste hittills :). Lättbakad och försvinnande god, men en liten bit räcker långt här. Man kan mycket väl tänka sig en klick grädde till, men jag valde kakan som den var idag. Glaset som jag dricker te ur kommer från Perlan Living som måste ha den snabbaste leveranstiden ever! Tack! Helgens bukett blev åter igen nejlikor, det gäller att passa på när de säljs.

 

En riktigt fin lördag önskar jag er!

 

Fotografier: Helena – En mammas dag
 

signature

5 comments

  1. Underbar bild , less is not more! \nJust de tidningarna ligger nu här på bordet hos mig med . Blev nästan lite chockad över att läsa att Tomas Ledin är 60 år! . Sen är jag bara tvungen att kommentera Laila och Niclas hus, ungefär såhär tänker jag – tur att ett litet barn nu finns , så att det snart blir lite mer stökigt hemtrevligt . Det kan bli bra knepigt att gnugga bort matgegg från bordet med krokodilskinn/ imitation!\n\nTrevlig kväll!

  2. Carina: Ibland är less lite more ja, gladast om det är utanför mitt huvud dock :).\n\nJamen visst blir man ofta förvånad, (även när det kommer till sig själv ;) att åren går så fort. Men inte känns han närmare 60 TL inte.\n\nHaha, du jag var inne på det samma! Kan bli lite knepigt med liten baby i det nya huset. Ang stökigt trevligt så har det en tendens att bli så per automatik efter en tid i nya bostaden :).\n\nDet samma så klart :).

  3. En bit sådan kaka hade inte varit fel på en söndagkväll :-)\n\nAngående julgrejer, jag gör precis tvärtom. Frossar redan i mig julinspiration medan mannen önskar att det inte blir många julmarknader, glöggfester och annat juligt.

  4. Kati: Åh, den var god vill jag lova :).\n\nJag hoppas komma dit snart, men just nu njuter jag av den vackra hösten fullt ut. Hoppas också att din man också kommer i feeling snart, jul är otroligt härligt när den väl är här :).\n\nLinda: Tack :). Ja, denna måste du baka!\n\nKram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *