Att vara ute i tid

 

Jag tycker att det är på tok för tidigt med julprylar redan i okober. Jag går raka vägen förbi och tänker, vi ses i november! Tidigast. Men så har vi då IKEA:s julsortiment som landar i butik inom kort. är det något som är intressant där, ja då får man sätta sig över att julen inte börjar i oktober och shoppa loss. Gömma och plocka fram prylarna till jul. Annars är det slut när man är redo att ladda för jul där i november. Jag har gjort det för många gånger för att inte ha lärt mig. I år är det STRåLA dekorations ängel som lockar mest. Ja, och så STRåLA ljusask. Jättefina!

 

Julen hos IKEA heter i år Idgran, Yrsnö & Stråla. Nog om detta, nu åter till den härliga hösten som i detta nu bjuder på strålande sol :).

signature

9 comments

  1. Att vara ute i tid is the shit !!\r\nMan kan köpa och lägga längst in i garderoben :-D\r\n\r\nTack för tips. Jag samlar på änglar så den där ligger bra till.

  2. Anna: Jag håller med dig, absolut! Men just när det kommer till julsaker, och då det kommer så mycket så snabbt. Då har jag svårt att hänga med och uppskatta.\n\nJulklappar till min gömma kan jag däremot handla när som på året :).

  3. Håller med Anna: Att vara i tid is da shit! Försöker samma ska med julklappar. Glömmer dock bort vad jag köpt och kör en andra vår sent i december iaf… inte bra för plånboken.

  4. Helena: Jag är helt med dig när det kommer till julklappar, ju förr desto bättre. Det är pyntet som är litet tidigt i mitten på oktober tycker jag :). \n\nHaha, precis det gäller att man kommer ihåg vad man köpt och var man lagt det. Annars blir det dyrt ja ;).\n\n

  5. Åh! Vad fina…jag bor på tok för långt ifrån IKEA, så jag får sällan tag i deras julsaker :,( Ibland har jag lyckats tajma in en resa kring juletid, men i år får jag köpa julsaker på andra affärer! Inom kort kommer dock IKEA till Umeå, så då får jag närmare! :)\nkram

  6. pia: Jag tar Ikea så förgivet då vi har turen att bo så nära. Det finns julsaker i massor på andra ställen också, absolut :).\n\nJa Ikea Umeå, så som ni väntat där uppe! Jag är så glad för er skull, snart får ni shoppa loss också :).\n\nKram\n\nP: Japp, såg det också. Julmust i massor finns det också, men där fick jag faktiskt lägga band på mig ;). Jag är mycket svag för must. Men i år ska jag hålla mig till december i alla fall, det ska gå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *