Önskelista 1

I maj fyller jag hela trettionio år och det vill man ju fira så klart :). Jag laddar med första önskelistan idag, ty vem vet kanske det blir något paket till mamma även i år. Astrid blev alltid otroligt förvånad när mamma och pappa fick paket när hon var yngre. Inte så att hon inte tyckte att vi skulle få några, men förvånad över att det fungerade så. Jag håller tummen för att det fungerar fortfarande ;).

Inför födelsedagen

1. Snyggt tryck i blått som matchar nya kökstapeten. Passar dessutom fint hos en teälskare som mig. 2. Tuggummifärgat nagellack hör våren till. 3. Rengöringsgel, Best Face Forward. Innehåller Passionsfrukt och reducerar blank hy. Trevligt. 4. Glitter är en butik som jag besökt mycket sällan tidigare, men efter ett besök med dottern kommer jag återkomma. Här finns stora ringar. I massor, prisvärda dessutom. Lycka! 5. Snygg termos för vårens och sommarens utflykter. Finns hos Granit. 6. Lekfullt halsband från favoriten Servane Gaxotte. 7. Jag är i behov av nya ballerinas som sagt, dessa från Michael Kors ser otroligt bekväma ut. 8. Very Betty Draper. Söt som socker är denna klänning från Lindex. 9. Snart är det dax att prova lyckan med olivträden igen, detta på stam kommer från Ikea. 10. Kärlek vid första ögonkastet, bokstöd från Zuny i form av en ren. Love!Nu ska jag på riktigt planera påsken, vi snackar listor. Härligt!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

11 comments

  1. Klänningen är så fin! Jag har köpt den, provat den, lämnat tillbaka den… Tyvärr passade den inte alls mig. Men jag vill fortfarande ha!

  2. Helena L: Misstänker att det kan bli samma story här. Tror man behöver vara lite längre än vad jag är för att det ska bli fullträff. Men den är jättefin så prova ska jag absolut :).

  3. Så det är fler som blir 39 i maj :) Ska skriva ner min önskelista jag med, den kan bli lång…

  4. Kattis: Ja önskelistor tenderar att bli långa de ja ;). Hipp hipp för 39 i maj :).Postadress Torslanda: Tackar :).Sara: Tack snälla! och idag skiner solen igen, lycka!Vanilja: Jag håller en tumme för att den sitter som en smäck :).

  5. How is Real Replica Rolex Watches Like?No matter you are a man or a woman, you may have your own watch. While, how much do you know about high-quality replica watches? Today I will show you something new to enrich your knowledge.Someone thinks that <a href=" http://www.replicasrolexus.net "><strong> rolex watches</strong></a> are of bad-quality, nearly equal to rubbish. Here I’m so sorry to say that they are completely wrong. What we called replica watches are actually excellent timepieces, with the same appearances and similarly outstanding performances of original watches. The only difference exsits on the manufacturer. Replica watches are not made in the original lacations. Even though, replicated timepieces are still endowed with perfect functions.Rolex is a world renowned watch brand, favored by the whole universe. How much do you know about excellent Rolex replica watches? Today it is my honor to introduced some information to you. Because of the extremely high price of the original Rolex watches, most poor <a href=" http://www.replicasrolexus.net "><strong> rolex watches</strong></a> lovers who cannot afford the price have to look at them sadly and walk away. It is the Replica Rolex Watches bring them smiles. Rolex replica share the beauty of Rolex with these watch lovers and give them chance to be close with original Rolex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *