Fixat!

Nyckelring

Av någon anledning så ligger alltid nyckeln längst ner i väskan när man ska låsa upp. – Hittar du den? Snart! Alltid samma visa. Att jag dessutom envisas med att ha på tok för mycket i väskan gör så klart inte saken bättre. Men i lördags hittade jag lösningen, en jättenyckel! Urbra är den! Lägger jag den högst upp i väskan, ja då ligger den kvar. Skulle den åka ner lite då gör det inget. Snabbt hittar handen den. Lycka!Nyckelringen är av märket Harry Allen Areaware och shoppades hos Uthuset. Jag köpte mig också en snurra, mina favoriter ur DAY s sortiment just nu.Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

13 comments

  1. Så jättefint med almancksbladet i iPhonen – hur fixar man det?? Det vill jag också ha ;-)/Lotta

  2. Stora nyckeln – herre gud! lilla.u är räddad! Hahaha!(min nyckel är nämligen alltid ‘borta’ … Alltså borta som i tappad! Alltid!!!)

  3. Intressant med snurran. Har du sett filmen Inception med Leonardo di Caprio? Där är en snurra väldigt viktig för huvudrollsinnehavaren.

  4. Baaaah, helt perfekt jättenyckel!! En SÅN vill jag också ha :) Måste genast försöka hitta den på närmare håll. Tack för tipset – gladast kommer min man att bli, haha ;)

  5. Monnah: Ja till och med så mycket att hon vill hålla det städat. Vi får se hur länge det varar ;).Lotta: Haha, tror det var samma här. Maken är mycket nöjd :). Hoppas du hittar en nyckel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *