Ny vecka …

ny önskelista. 9 fina ting:

Önskelista

1. Snyggt bakmått med Babushka. Främst till utlänska mått gissar jag, men snyggt nog att hänga framme. 2. Jag har totalt snöat in på mörk choklad med flingsalt, gärna med lite nötter också. Är den så här snyggt förpackad dssutom. Lycka! 3. Sött armband i svagt rosa från Lisbeth Dahl. 4. Liten sked i porslin. För socker, marmelad eller sylt till exempel. 5. Jättefint hårspänne, även detta från Danska Lisbeth D. 6. Jag har länge sneglat på koppen med samma mönster som min fina tapet i arbetsrummet, gillar. 7. Urbra liten klämma till de handdukar som tappat ögglan. Kostar en femma styck hos Granit. 8. Söt cardigan i angorablandning, dekorerad med pärlor och paljetter. 9. Hennes bok om pajer har jag bläddrat i massor av gånger, avnjutit pajerna i den har vi också då och då. Fullträff varje gång. Idag släpps Elisabeth Johanssons nya bok Mina Efterrätter och jag bryter mitt löfte om att gå ett år utan att köpa en ny kokbok för andra gången i år. Den första blev denna!

En liten osäker önskan till

Det blir en liten extra önskning också denna måndag. Den stickade tröjan från H&M som jag grunnat på sedan jag först såg pressbilden. Är den snygg eller är den bara ful? Har jag tänkt varje gång bilden poppat upp. Jag funderar fortfarande, men efter att ha sett den på en modell i tidningen Mama så undrar jag om det inte är möjligt att den tenderar till rätt stylish ändå. Ska provas i alla fall. 299 kr kostar den och det bör finnas en klänning i samma utförande också. Det finns inget mitt i mellan här, antingen äger den eller så blir det clown som maken sa :).En fin start på veckan önskar jag Er alla!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *