Textil

I dag ska det skruvas sängbord till maken och sen är det bara några spikar från att vara klart. Då återstår att se om sovrumet blir som i tanken. Alltid lika spännande :).

Sängkläder 1

Sängkläder var det ja. Lite nytt, lite nött och lite oöppnat har jag hittat här hemma. Enligt den för mig ack så bekanta linjen, den som spar hon har. Jag köper lite här och lite där, sen får sakerna ligga till sig lite och så en dag. Jamen just ja, det är ju HÄR den ska vara. Den lilla hunden på bilden har jag och Johan fått av Astrid när hon var tämligen liten. För att hålla er vajma om natten – sa den lilla och sträckte fram sin bästa hund. Sen la hon Löv som han heter på sängen varje dag i minst ett år. Han blev så klart kvar och nu är han mig mycket kär, Herr Löv.

Sängkläder 2

Det blir en salig blanding av textiler som jag tror kommer ge rummet det mysiga som det idag saknar. Uppifrån och ner är det (en kudde från) ett grått påslakanset från H&M Home. Vit kudde med spets från Åhléns vid namn Vide. Pläd/enkelt överkast från Day Home och så på det avslutar vi med ett enkelt täcke från Åhlens / Vide.  Tanken här är att man ska kunna byta ut enkelt efter humör och säsong. Nya motiv i tavlorna och ett annat täcke tvärs över sängen. Ny känsla. Så får det bli!Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

8 comments

  1. Åh, det ser ut att vara “mina” färger. Blir kul att se resultatet. Tack för alla tips du delar med oss läsare. Ikväll blir här Timjanbiffar :-). Lycka till med sista spiken!Soliga hälsningarAnnika

  2. Vilken underbar liten historia men lilla Löv!Fina bilder på textilier…:-)Gråa men varma hälsningar ifrån GöteborgKram Lisa K

  3. Ser jättefint ut. Älskar Åhlens fina påslakan i pasteller också (man får mixa ihop sitt sänglinnesset själv). Hoppas att vi får se hur det blir när det blir klart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *