Färg

Färg till sovrummet

Efter otaliga planer hit och dit gällande sovrummet så är jag nu tillfreds med att det är vitt. Istället för färgglada tapeter så blir det lite färg på annat sätt. Jag ska inte överdriva färgläget, för det är forfarande mest vitt ;). Jag har tidigare skrivit om favoritbilder som jag sätter i ram. Några svartvita, en med en galet vacker Grace Kelly i gul ton och nu två med färg.

De senaste tu

Den första är en riktig färgklick, ett omslag från Harper´s Bazaar daterad april 1965. Den andra är ett av flera motiv på filmposter som tagits fram till den numer Oscars vinnande The Swan. Jag är mycket tveksam till om jag kommer att gilla filmen, men detta motiv tycker jag mycket om. Två tavlor återstår, men de får ni se när sovrummet är klart. Ja, i alla fall för denna gång ;).Imorgon blir det lite sängkläder. Vitt ska bli lite mindre vitt.En finfin onsdag önskar jag er så länge!Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

9 comments

  1. Vilken fin poster! Jag härmar direkt och sparar i min inspirationsmapp för utskrift och inramning :)Var har du köpt ramarna? såg ut att passa perfekt. Tack för härlig inspiration denna gråmulna onsdag. Kram!

  2. Härliga bilder! Blev också inspirerad och började leta egna bilder…men som det datasnille jag inte är…hur får du ut bilderna i A4? Kan man ändra storlek någonstans?

  3. Camillasnyahem: Tack så mycket, tror de kommer sitta som en smäck på väggen :). Ja, det är det där med förväntningar. Man ska inte hålla på med dessa i kombination med film. Vi hoppas på det bästa.Sofia: Så bra, då får jag prova mig på den då. Ser så himla dyster ut i trailern bara. Cissi: Så roligt :). Jag har ramen Fjällsta från Ikea här, perfekt för A4.Lycka till!KramMia: Jo man behöver ett bild-redigerings-program av något slag. Har man inte Photoshop så kan man tex prova Gimp (http://www.gimp.org/) som är gratis. Sen när man kommit så lång så letar man reda på var man kan ändra storleken på bilden. Den måste vara större i original än den du tänker skriva ut annars tappar motivet gnistan helt. När du söker bilder på tex Google så välj storlek stor och sedan visa hel bild. Den bilden spar du.För att återgå till att välja storlek så är det 210 mm x 297 mm som är A4.Lycka till

  4. sequin uggs uggs factory outlet , <a href=http://www.kinderparents.com/>sparkly uggs</a> , mens ugg boots cyber monday uggs uggs outlet sale uggs wholesale uggs cheap , mause operatorship chronik logistic

  5. hi!,I like your writing so a lot! proportion we be in contact more approximately your article on AOL?
    I require an expert on this space to solve my problem. Maybe that is you!
    Taking a look forward to see you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *