Fredag

We Love kladdkaka

Idag har det varit en riktig lyxfredag. Jag har varit ledig, dottern kom hem tidigt och så har vi fikat med Fröknarna F. Det blev en riktigt kladdig kladdkaka med en stor klick grädde :).  Jag provade detta recept denna gång, men la till lite hackad choklad med krossad marianne i. Denna. På bilden har kakan även lite krossad polka. Denna måste ni prova om ni gillar kladdkaka. Mäktig, men ack så god!

Ny ring

Jamen just ja, en ny jättering har jag ju invigt idag också. Den är bronsfärgad. Gigantisk och hittas för en rimlig peng här! Mycket trevlig.

En riktigt fin helg önskar jag Er alla!?Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

8 comments

 1. Toksnygg ring!
  Jag älskar stora smycken och du är bäst på att visa dem.

  Ha en fortsatt skön söndag.
  Kram Marie

  Marie: Tack snälla :). De ska vara BIG ;).

  En fin måndag önskar jag dig!

  Kram

  / Helena

 2. En till kladdis att lägga på must do listan! Just nu laddas det för matlag här hemma med retro tema och då blir det after-eight päron med smuldegs täcke . Har till och med inhandlat en fritös så vi kan göra egna pommes utan att vara rädda att huset tar eld!

  Skön söndag på dig!

  Carina: Men jösses så gott det lät med efterätten, den måste jag lägga på minnet till helgen! En fritös har vi med, men det var länge sedan vi använde den. Må bli ändrig på det med. Tack för tips :).Happy måndag!/ Helena

 3. MMmmm det så godt ut med den kaken :) Nå kom jeg på at jeg har jo kanelsnurrer i min fryser, det vil jeg ha snart… :)

  Stilig Ring!! Det er mye fint på Gina Tricot til en billig penge ja, en av mine favorittbutikker.

  Mette: Så gott med kanelsnurrer, hoppas de smakade igår :). Ja Gina T är en mycket trevlig butik./ Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *