Som en pralin!

Rosa kavaj

Vårens sötaste kavaj/jacka är flickigt rosa och har både skärp och isydda fickor. Jag tänker mig att den passar fint till vilken festoutfit som helst. Men jag ser den som allra finast till ett par jeans och nätta ballerinas. Kommer in hos H&M i mars med en prislapp på 499 kr. Dagens favorit!Bild: Eget collage med pressbild från ovan länkat företag.

signature

7 comments

  1. Sarah: Denna kommer i mars, jag räknar kallt (eller varmt då) med att det är varmare väder då. Jag är så less på kylan nu :(. Tanken är att jag ska prova pralien i alla fall :).

  2. Åh vilken härlig liten karamell, och till ett bra pris. Den ska spanas in när den kommer ut i affärerna.På min blogg http://www.balansilivet.blogg.se har jag idag listat de 50 bästa tjejfilmerna enligt en omröstning en radiokanal gjorde för några år sedan. Gå in, och kommentera gärna om du vill lägga till någon film till listan. Vore kul att få veta vilka filmer som “borde” vara på listan och inte är det, och vilka bra filmer som har kommit ut på senare tid som ni kan tipsa om :))

  3. Milli: Rosa kan bli lite mycket ibland så jag hoppas denna är så svag och fin som på bilden.Ann-Sofie: Måste vi absolut göra :). Roligt med filmtips, ska kika!Stina: Visst är det :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *