2011-02-02

Det är lite knepigt att köpa kläder nu. Man vill inte köpa något vintrigt och våren är inte riktigt här. Det är klädlimbo. Men lite smått och gott finns det ju så klart:

Fin i februari

1. Fnasiga läppar är bland det värsta jag vet, så The Lip Balm från Håkansson. Absolut! 2. En färgglad sjal sätter guldkant på vardagen. 3. Jeans i modellen Boyfriend fit, fortfarande min favoritmodell. 4. Ring med fin fågel. Måste provas! 5. Tygkasse med tryck, dyker upp hos H&M under februari. 6. Jag fortsätter att snegla på Ugg. 7. Jättefin blus som redan finns i min garderob. 8. Grå fin sjal från Wera. 9. Mjuk randig kjol, fin till vardag och fest. 10. Stor ring med rosa fjäril. Så fin! 11. Snygga bots. Nästa höst slår jag till! 12. Fin väska modell lite mindre. Även den från Wera (kommer snart).

Väska från H&M

När vi ändå är på gång med kläder och väskor så vill jag slå ett slag för denna väska som är på väg in hos H&M. Den kan vara helt fantastiskt tråkig när det kommer till kritan. Men å andra sidan, ser den ut som den på bilden. Då är den underbar till ett fantastiskt pris :).En fin onsdag önskar jag Er alla!Bild: Egna collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

8 comments

  1. Sarah: Ursvårt är det. Och snart är det massa kläder på när man ska ut på morgonen, inte så mycket på lunchen. Men det har sin charm det med :).

  2. Håller helt med om att man just nu är i klädlimbo :)Igår fick jag ett ryck och tog vårskor, men så började det hällregna och bli glashalt…idag är vinterskorna åter som gjutna.Du har alltid så härliga klädkollage!Tack

  3. Vilket härligt kollage! Vårigt! Och när det är soligt och plusgrader även i norrland får man faktiskt vårkänslor trots att det nog är minst två vintermånader kvar. :-)

  4. Marie: Idag är det helt galet ute, blixthalka är bara förnamnet. Illa. Tusen Tack :).Nilla: Japp! Tack :).Johanna: Solen är så välkommen, men vi kan hoppa det där med halka och slask. Bring on the vår extra tidigt i år :).Linda: Jamen visst kan det vara “måsteha” på den. H O P P A S :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *