Men Åh, så sött! Del 2

Jag är sedan tidigare ett fan av InTrades tapeter. Både jag och Astrid har tapeter ut PIP – kollektionen och vi är mycket nöjda med dem. Man kan inte vara sur länge i ett rum med glada tapeter. InTrades kollektion Small Prints är en annan favorit. Så söta! De beskrivs som Ljuvliga tapeter med somriga mönster i softa färger. Amen.

Våriga tapeter

1. Tokgillar kontrasten mellan den pastelliga tapeten och det kritvita golvet. Fin i ett barnrum, kök eller sovrum. Finfin!2. Om jag hade plats för en tapet till på entrépaln så skulle jag absolut tänka mig denna i köket.3. Den här överväger jag faktiskt till sovrummet. Tycker den är jättefin. Engelsk. Samt passar med våra nya tavlor :).4. Hade vi haft en lekstuga eller en vägg på landet som skulle tapetseras. Japp, då skulle det bli denna.Hej jag heter Helena och jag är svag för tapeter. – Hej Helena.Bild: Eget collage med bilder från intrade.se. 

signature

2 comments

  1. Hej Helena, hihihi… vem är inte svag för tapeter så säg. Jag får genast lust att byta fondvägg i lilltjejens rum.Härligt att din blogg rullar på igen. Jag blev riktigt orolig i januari när det bara var adventskalenderbilden….. Heja dig.

  2. Anna: – Hej Anna :). Och jag går och drömmer om en vägg här hemma att tapetsera. Vi får se, den blå trean är som godis just nu.Tack för din omtanke ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *