Vårigt

Idag är det fredag och det har vi firat med långfika tillsammans med min finaste vän C. Jag bjöd på hembakta chokladbiskvier som jag knåpade ihop igår. Det var ju faktiskt rätt så lätt att göra biskvier själv när det kom till kritan. Men det tar lite tid då de ska svalna, kylas, röras och så lite trix på det. Mina blev inte lika fina som Leilas och inte lika stora heller då jag gillar tanken på att kunna ta två ;).

Vårigt hemma idag

Igår inhandlades årets första ranunklar och tillsammans med krokusen som nu blommar känns det genast som vår. I alla fall inne! Vi invigde också de nya glasen som Astrid fått. De är färgade i pastelligt rosa., kommer från Åhlèns och finns i flera fina färger för en tjuga styck. Kökshandduken är från H&M Home.

Härliga fredag!

Vykorten jag beställt från Therese Sennerholt landade snabbt i brevlådan och två av dem sitter nu på väggen i hallen. Även här har det piffats med lite våriga blommor :). Skoförvaringen från Ikea är också på plats och med den är det mesta av stöket i hallen väck. Härliga tider!Nu ska jag baka en kladdkaka som ska stå till sig över natten inför morgondagens besök. Det blir en av mina favoriter signerad Mia Öhrn. Mumma!En riktigt fin helg önskar jag Er alla fina!Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

13 comments

 1. Vilka fina bilder!Om våren dröjer utomhus får man se till att ta in den och duka upp med lite gott och ösa på med lite härliga pasteller.Stod häromdagen och drömde mig bort på Åhlens som plockat fram ett och annat vårlikt .Dina biskvier var också riktigt fina!Trevlig helgCarina

 2. Hej Helena!Underbart inspirerande bilder! :) Framförallt gillar jag den första och det vackra ljuset i bilden. Det är härligt att Januari bär med sig lite av det där vackra ljuset som har saknats några månader. Och nog kan vi väl skynda på våren genom att ta fram våren inomhus? :)Mm, vi delar samma kladdkaksfavorit. Det finns inget som slår den godingen. Trevlig helg Helena!Kram Lotta

 3. Så vårigt och mysigt!
  Var har du inhandlat de fina knopparna på skoskåpet?

  emelie: Dom är av märket Liseth Dahl och är köpta hos Inreda.com. Jättefina är de i en lite grön nyans./ Helena

 4. Fint! Vad är det för ramar du har till vykorten? Ribba?

  Lina: Ribba tror jag funkar finemang här också, men just dessa kommer från Åhlens som har en köp tre betala för två kmapanj på ramar just nu./ Helena

 5. Alla: Tusen Tack för alla fina kommentarer om bilderna :). Visst är det härligt med ljuset just nu, längtan till våren blir extra stor när solen strålar ute. Tur att man kan hjälpa känslan av vår lite på traven inomhus med hjälp av blommor och textiler.

  Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *