Romantik

Den senaste filmen jag såg var The Town med Ben Affleck och Jon Hamm i huvudrollerna. Det är en mörk historia med rafflande slut. Se den om ni inte redan gjort det. Nästa gång det blir tid för bio får det bli motsatsen. En ljus fluffig komedi. Det är ju några på gång nu och först ut av intresse för mig i vår är denna:

Morning Glory

Morning Glory. Den här filmen har stora chanser att gå hem big time hos mig. Jag gillar rollistan skarpt. Speciellt kombon Harrison Ford och Diane Keaton, må där finnas kemi nu bara! Sen är filmen skriven av Aline Brosh Mckenna som skrivit några tidigare guldkorn. Slutligen är den producerad av J.J Abrams som även producerade Lost.Filmen har premiär den 4 februari och en trailer hittar du här!

signature

2 comments

  1. Gillar allt med Diane Keaton, så den måste jag också se. Inte helt förtjust i Harrison, men han får en chans att bevisa sig. :-) Trevlig helg!

  2. smile: Jag minns honom från Working girl, för typ 20 år sedan. Jag tyckte han var mycket bra då. Samt Indiana Jones filmerna då så klart. Men nu var det länge sedan jag såg något med honom i huvudrollen. Vi hoppas han är sevärd här :).Det samma önskar jag dig !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *