Januari

Nyheter i januari

Denna bild på kommande nyheter hos Indiska i januari blir dagens favorit. Jag tycker mycket om dem alla, men det finns en kopp som sticker ut lite extra. Den vita med fjäril. Den måste jag titta närmare på. Ja, den mintgröna med guldrand också. Läcker styling. Läckra koppar. Jag gillar´t!Bild: Indiska på FB.

signature

5 comments

  1. Hej, om du gillar fina koppar – gå in på http://www.fabkeramik.se Frida drejar och säljer i egen gårdsbutik, i närke dock… men hon säljer även på posh i Sthlm. Hon gör jättefina fjärilsmuggar och skålar, har egna serier men tillverkar även efter önskemål. Supertrevlig är hon oxå!Trevlig dag önskar Maggan

  2. Jätte jättefina allihop på sitt lilla vis, ännu ett själ att besöka Indiska de får titt som tätt in väldigt fina saker. Ha en god fortsättning på julen.//Anne O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *