12 månader

Förra året den här tiden så var det helt carzy här hemma. Vi hade flyttat in 4 dagar tidigare och jag var fast besluten att packa upp alla kartonger samt få till en riktig jul till den 24 december. Well, låt oss säga att riktigt så blev det inte. Men det blev jul och det låg julklappar under granen och hemrullade köttbullar på bordet. När jag ser tillbaka på förra julen så är det lite som ett mirakel i sig att vi tog oss igenom den.

Årets nya pynt

I år är det en helt annan historia. Nu ett år senare så pyntar vi på i lugn och ro här hemma. Det klickas hem lite julklappar och skrivs små listor. Det råder stilla frid här hemma och vi funderar på julgran redan nu till Lucia. Lite nytt julpynt har det blivit i år också. Granarna från Tine K som jag ville ha redan förra året står nu äntligen i vårat fönster. Den bronziga stjärnan från Walther & Co är också ny för i år. Både granar och stjärna är inhandlade hos Helena.Idag är det Anna -dagen och den firar vi med fika och ikväll tittar jag och maken på Love Actually. Vi försöker göra det den 9 december varje år, det är inte alltid vi lyckas men det är fint med traditioner :).Hipp Hipp för alla som heter Anna idag!Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

8 comments

  1. tar åt mig, tack :) vår förra jul var precis som du beskriver din, flyttkaos. (och en massa sjukdom på det) hoppas på en lugnare och behagligare i år. men är inte riktigt där än…

  2. fru a: Hipp Hipp för dig idag :). Jag bestämde mig tidigt för att det ska bli lungt i år, än håller det. Men om det håller hela vägen fram. Ja, det återstår att se :).

    Note to Us: Flytta aldrig mer i december ;).

  3. Sarah: Traditioner ska man ta tillvara på, de sätter guldkant på tillvaron. Jag är så otroligt glad att vi inte flyttar eller gör något annat stort i år. I år ska vi vila oss i form är tanken :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *