Önskelista [3]

Med ca 2 veckor kvar till julafton så jag slänger in en tredje och sista önskelista. Hoppas hoppas :).

Önskelista [3]

1. Mitt hår är ett sorgligt kapitel just nu, hjälp behövs. 2. Jag gillar nya månadsmagasinet YourLife mycket, en prenumeration skulle sitta fint! 3. Denna blus från Odd Molly tror jag varit med tidigare i bloggen, men så här nära jul gäller det att lobba. En favorit! 4. Stora ringar är ju en passion jag har som bekant, denna från House of Harlow är den finaste på länge. 5. Cross 9 från I Love Kuddar, så fin! 6. Liten randig makeup-väska i canvas. Illsöt! 7iPhonefodral från WERA. Man tackar :).Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

10 comments

  1. Vilket sammanträffande, jag beställde en sån OM blus igår, har inte fått den än så jag vet inte om det var ett lyckat köp. Har inga OM kläder sen innan och känner att jag inte vill bli en “OM-person” men jag har länge gillat just den blusen :) Den verkar dock vara genomskinlig så nästa utmaning blir att hitta något som passar att ha under.Jag får skriva upp H of H ringen på önskelistan!

  2. Sofia: Lyllos :). Jag har svårt att hitta den, i alla fall i vitt. Jag har tre plagg sedan tidigare av O M, de gillar jag mycket. Tror att det behövs lite mer plagg i garderoben för att vi ska bli “OM-personer”, i alla fall med lite tur. Blandad kombo är bäst :).Den kan vara lite genomskinlig ja, men då får man ha något fint under så blir det bra. Nu på vintern så kan det passa med en (tämligen) tajt svart polo under tex.

  3. Tack för inspirationen!Vilket fint iPhonefodral! Gillar Ordning & Redas skinnfodral men här i stan finns ingen butik så nu ska jag titta förbi Åhléns…Ha en fin onsdagskväll! Kram /Katta

  4. Tina: Spana efter den, fin som sagt :). Ringen är underbar! Vill ha Vill ha!Hemma hos Katta: Ja det ser mycket fint ut på bild, finns i typ lila också om man gillar det. Bra pris också. Jag har ett annat i skinn nu som jag köpt på Mediamarkt (?), men man kan nu variera sig :).En härlig torsdag önskar jag dig!Kram

  5. Designer Handbags Different from Ordinary OnesWhy do people buy designer[url=http://www.voguesking.com ] Designer handbags[/url] that usually carry expensive price tags? One good reason for this is that designer or branded handbags have some qualities and features that set them apart from the ordinary ones.The presence of replica handbags has increased in the market and one may feel contented purchasing these look-alikes at cheaper prices. However, one may be surrounded by people who are experts in differentiating designer bags from their replicas. There are reasons why people are not able to boast their replica bags as the authentic handbags.First of all, the genuine branded[url= http://www.handbagshermes.org.uk ] Replica Hermes Handbags [/url] are designed using high grade material. No matter whether they are crafted from leather or some fabric, there is a high quotient of quality associated with them. This quality easily becomes apparent from the looks and touch of designer handbags.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *