Vi äro eniga ?

Det är inte så ofta vi är eniga när det kommer till porslin. Koppar har vi redan brukar Johan muttra. Men plötsligt händer det.

Nya koppar från Gant Home

Gant Home´s koppar med fat. Här enas vi. Vi köpte de två som fanns i butiken och håller nu tummarna för två till i julklapp. Te, kaffe eller som här varm choklad. Allt funkar. Örat på koppen är precis lagomt och tjockleken på koppen får den att kännas lite extra värmande. Nu när det är så kallt ute och december är här så finns ingen återvändo i denna familj. Nu är det varm choklad med grädde spetsat med polka som gäller. Så ofta det bara går :).

Blommor, nötter & varm choklad

Vi har legat lite efter med blommor men även det börjar ta sig. På varje ledig plats står en julig blomma på tillväxt. Det doftar underbart när man kommer nära. På affären igår så inhandlades även årets första påse nötter. Vi gillar nötter hela familjen så dessa blir nog inte så gamla inte. Första advetsljuset fick brinna lite för länge i veckan så idag så börjar vi på ett nytt inför söndagens andra. Vi kör på förra årets reafynd från HD, med 4 flaskor som adventsljustake. Mycket trevlig.En riktigt fin helg önskar jag er alla!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

10 comments

  1. Fantastiska bilder Helena! :) De får mig att vilja dricka varm choklad med vispgrädde och polkagriskäpp NU. Verkligen godis både för ögonen och gommen! :)Trevlig helg!Kram Lotta

  2. Åh så genialiskt! Att använda flaskor som adventsljusstake! Nu tusan ska jag komma ihåg att få med mig fyra tomma vinflaskor från jobbet. Tack för idén!

  3. Vilka fantastiska koppar och vilka underbara bilder! Nu blir jag sugen på att ge mig ut i skidspåret för att sedan komma in i värmen och njuta av lite härlig choklad! Tack för tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *