Skottår

Jag såg en så söt romantisk komedi härom dagen. Dialogen är rapp och filmens miljöer är otroligt vacker. Filmen handlar om Anna som får nys om den Irlänska traditionen att flickorna får (hmm, får och får ..) fria till mannen hon älskar på skottdagen. Sen blir det en smula struligt. Så klart.

Skottår

Rollen som Anna spelas av Amy Adams som även är med i filmen Julie & Julia. Declan spelas av en av mina favoriter Matthew Goode från Match Point samt den olidligt vackra A single man. Tillsammans blir Adams + Goode en synnerligen lyckad kombo. Här hittar ni lite mer info om filmen Skottår. Och här hittar du trailern. Så söt som sagt :).Bild: imdb.com med kludd av mig.

signature

7 comments

  1. Jag har sett den och tyckte ärligt, att den var hemsk! Pinsam och stel, samt med en knepig kvinnosyn, och då är jag en riktigt feelgoodfantast. Däremot gillar jag verkligen Amy Adams som är fantastisk i Junebug och Sunshine Cleaning.

  2. Sarah: Absolut!Malin: Så kan det vara. Man tycker olika. Jag instämmer i lovsången till Amy A i Junebug, underbar. Men Sunshine Cleaning, var inget alls för mig. Så visst är det olika.

  3. Jag älskade denna film!! Såg den med min dotter och den var HELT underbar. Massor med vacker irländsk natur och lagom mycket av allt :)

  4. Eva: Jag såg den med maken och han gillade den också. Visst vill man åka till Irland nu :).Anna – Karin: Mysig är ordet här ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *