1:a november

Ny vecka och ny månad bjuds det på idag. November är här och höstlovet med den. Vi börjar lovet med det vackraste av höstväder, tyvärr ska det tydligen inte hålla veckan ut. Så det gäller att njuta så länge det varar.

1:a november

Fredagsbuketten denna vecka blev rosor, men till nästa helg ska jag satsa på lite vita hyacinter tror jag. Vi äro redo. Bland det godaste jag vet är M&M:s, den enda nackdelen med dem är att det är så dyrt. Men det finns påsar med mycket likt innehåll på Lidl uppräckte jag i helgen. Jättegoda och bara ca 14 kr påsen. Det gillar vi.

Liten misse i solen

Kexet är en riktig soldyrkare så han passade på att ligga i den varma solen en stund på förmiddagen. Han kryper alltid upp i mitt favorithörn på vår sittbänk här hemma när det är soligt ute. Jag är lika kär i sittbänken nu som den dag som den blev klar. Så praktisk! Det går inte många dagar som jag inte prisar den förvaringen :).

Liten titt på hallen

Hallen är på G. Det saknas fortfarande lite lister och finlir. Men snart är vi där. En liten sneakpeak blir det idag. Tapeten blev jättefin. Kläderna ligger inte längre i en hög utan hänger! Det finnns mycket lycka i bara det. Känns lite som lister smchister just nu, men klart ska det bli. Innan veckan är slut. Finns löften på det.En riktigt härlig måndag önskar jag er alla!Fotografier: Helena – En mammas dag.

signature

9 comments

  1. Så mysiga och fina bilder! Tapeten ser helt underbar ut, såå fin färg. Vad är det för glas förresten på den översta bilden?

  2. Ylva: Nej, denna gång tvekade jag inte. När jag såg rullarna och färgkombon med mönstret. Den gör sig fint överallt denna :).

    Sofia: Tack! Färgen är underbar. Jag blir på så bra humör av den :). Glasen kommer från Tine K och man kan ha dem till an massa, men jag har mina till värmeljus. De sprider jättefint sken.

  3. Camilla: Tack så mycket :). Åh, den är härligt blå!Linruz: Kram KramMatbloggen: Tack så mycket, och jag tycker jättemycket om din blogg :).Det samma önskar jag dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *