Måndag

Önskelista en måndag

Det är en ack så grå och trist måndag idag, så jag piggade upp mig med en önskelista:).1. Snygg handduk gör disken roligare, lite i alla fall. Kommer snart in hos H&M Home. 2. När vi passerade Iittala outlet i Birsta i sommar så köpte vi fyra stycken Kartio-glas i härliga nya färgen water green. Skulle så klart köpt sex stycken, två till må inhandlas med andra ord. 3. Denna är en dröm för händerna, ett finfint pris har den också. Rekommenderas. 4. Lite bling till vardags gör mig glad. Denna ring ingår i ett set om tre hos H&M. 5. Jag är galen i knoppar, speciellt de som ser ut som glas. Dessa skulle jag vilja ha på lådorna på min köksö. 6. Lite rolig är den allt, det lilla mjölkpaketet i glas. 7. Hade Astrid varit lite yngre så hade denna poster av Camilla Lundsten fått pryda väggen i hennes rum. Illsöt! 8. Snart är det dax att pryda bordet med snöglober igen, denna kan mycket väl bli höstens nya. 9. Favoriten Cath Kidston lockar med fodral till iPhone. Massor av mer C K hittar du här10. Snygga handskar till kyliga dagar. 11. Fin kudde med hjärtligt budskap. Även den på G in hos H&M Home snart.En riktigt fin start på veckan önskar jag er alla!

Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

12 comments

 1. Åh, vill också ha kudden. Ville ha Days “LOVE”kudde men kom på det lite sent och nu hittar jag den ingenstans. Den är ju nästa lika fin:-) Vet du när den kommer in?

 2. Maria: Vet tyvärr inte exakt när den dyker upp, men den tillhör midseason-kollektionen. Som borde dyka upp innan julkollektionen, som brukar komma rätt tidigt. Så jag gissar inom någon vecka :).

  Missade också LOVE kudden från Day, var för velig där …

 3. Snyggt!Ja, jag måste ha snökulan för att starta upp min samling 2.0 (som jag ältat här i kommentarsfältet förr) ;)HM kudden lär sälja bra med tanke på hur populära Day kuddarna är för tillfället. Jag själv hatar franska av någon konstig anledning så jag kan inte tänka mig att ha franska ord här hemma men om den kommer i nåt annat språk kanske jag är spekulant :)Handcremen ska jag absolut köpa, är i behov just nu.

 4. Sofia: Det är härligt med snökulor, man blir glad av att skaka dem :).

  Haha, jamen då får du helt sonika vänta ut en icke fransktexatd kudde. Lär komma i kubik i höst vinter ska du se :).

  Jag tycker nog att franska är mycket vackert nu när jag tänker på det, annars är spanska favoriten att lyssna på ;).

 5. Åsa: Jag har inget fodral alls på min, gillar den vit. Men den börjar bli sliten så om inte allt för lång tid så kan nog detta komma på tal. Tack så mycket för fina ord :).

  Kram

  Hej Charlotte: Jag har 6 stycken lådor på köksön och var och en av dem ska få sig lite bling i höst :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *