Lost

Jag är Lost!

Ack ve vilken otäck bacill jag fått ärva av dottern. Febern och det dunkande huvudet har däckat mig större delen av helgen. Idag sitter jag upp, men så mycket mer är det inte. För att glömma bort mina egna krämpor en stund så har jag fortsatt att titta på mina Lost boxar. Denna serie som jag inte ägnade ett ögonblick när den gick på TV. Tror för visso i mitt fall att det var bra, det händer ju så förtvivlat mycket i varje avsnitt så jag skulle ha svårt att minnas till nästa och skulle på så sätt tröttna.

Nummer siffror tal

Jag är på säsong 3 nu, och har faktiskt helt olikt min karaktär inte sökt info om serien på nätet. Vill inget veta, vill bara uppleva. Typ. Spänningen finns där, nummren sitter som en smäck så jag fortsätter att vara Lost någon dag till. Så ses vi så snart jag piggat på mig lite igen.En jättefin start på veckan önskar jag er alla!?

signature

11 comments

 1. Krya på dig!

  Följde det på TV bra länge sen liksom tappade jag bort mig… tror det krockade med Greys också faktiskt ;)

  Minks: Kan ha varit krocken för mig med kanske, Inget går före Grey´s :)./ Helena

 2. Stackars. Krya på dig och njut av filmstunderna ;)

  Victoria: Tack så mycket för omtanken. Filmstunderna var mycket fina ;)./ Helena

 3. Krya på dig hoppas bacillerna ger med sig!

  Anna

  Anna: Tack så mycket, de ack så sega bacillerna ser ut att vika hädan nu. Peppar peppar ;)./ Helena

 4. Krya på dig! Gillade Lost fram och tillbaka. Ett tag var den bra, sen blev den sämre och se tillbaka på toppen.

  Sarah: Jag börjar förstå att de olika säsongerna haft lite olika kvalité, men jag har inte riktigt uppfattat den själv om man säger så. Jag köper alla avsnitt rakt av :). Jag både längtar och inte tills jag sett sista avsnittet, men det kommer kännas tomt då ;)./ Helena

 5. Ett krya på dig här med då:) FB är ju annars bra till mycket;) Lost febern har inte drabbat mig än, men vem vet?

  Kram kram M

  Mia: Och då kontrar jag med ett krya på tillbaka :).Kram Kram/ Helena

 6. Lost är spännande. Jag har sista säsongen kvar att se, jag har den inspelad så den passar ju bra att se nu på hösten.

  Hoppas att du känner dig bättre snart!
  Du har en award att hämta inne hos mig.

  Anneli: Jamen jag såg att de inte släppt säsong 6 i Sverige än !!!! Nu har jag förhandsbokat den till i OKTOBER, känns så länge nu så här 1 september. Tusen Tack för award ?/ Helena

 7. Samma här! När det sändes på tv så tappade jag intresse efter 1:a (!) avsnittet. Men när jag vart inlagd på sjukhus och i sängläge i slutet på förra året för att förhindra en förtidig födsel av dottern, så bad jag mannen att leverera boxarna och jag plöjde dom under 3 veckor. Nu är jag fast! Krya på dig, har ett dagisbarn så vi lär få den där baskade förkylningen snart. Grrrr… kram kram

  Jenny: Sicken tur du hade en då att du fick titta på Lost när du låg där med magen på jäsning. Jag låg också under långa perioder när jag väntade Astrid, och hade då turen (!!!!!!!) att Big Brother gick dygnet runt på TV. Heja Lost så bra det är! Nu ska jag börja på säsong 4 ikväll, åh så jag längtar :).Kram Kram/ Helena

 8. Hej Helena!

  Usch, vad trist att du är dålig! :( Krya på dig och bli frisk riktigt snart. Och det finns väl inget mysigare i eländet än att ligga och titta på tv när man är sjuk. det är ungefär så mycket man mäktar med. ;)

  Att du är fast i “Lost” förstår jag mycket väl. Jag älskade den serien. Jag hade en liten dipp under 2:a säsongen men var snabbt tillbaka på banan igen. ;) Nu känns det lite tomt att den är slut. :(

  Att se en hel serie på box är verkligen beroendeframkallande. Jag går igenom exakt samma sak just nu, fast med “One Tree Hill”. En serie som jag inte har sett på tv men som jag nu har blivit helt beroende av via boxtittande. Är inne på 2:a säsongen och njuter av att veta att jag har flera säsonger kvar. :)

  Krya på dig och ha det så trevligt tillsammans med “Lost”. :)

  Kram Lotta

  Lotta: One Tree Hill är högst beroende framkallande det också ja. Jag är så glad att vi fick en säsong till, jag är inte riktigt klar med den … Heller :).Kram/ Helena

 9. Du gillar väl PompdeLux, idag öppnade deras webshop med massor av underbara höstkläder. Det kanske piggar upp;-)

  Kram Anette

  Anette: Att det piggade upp ja. iPhonen var pluggad att pipa till idag, åh så fint det var :).Kram/Helena

 10. Hej Helena,
  kan inte du tipsa om att POMPdeLUX återigen öppnat sin webshop alt. att man kan boka home shopping arrangemang via säljare!

  Tack vare dig hittade jag till deras fantastiskt snygga kläder och är nu denna säsong säljare i Vaxholm/Täby/Åkerberga (ja nästan hela norra STHLM) området…ska bli så spännande och se hur dessa fina kläder tas emot av alla stockholmare :) I skåne blev det en hel succe förra säsongen.

  Ha en bra dag!

  kram Lena

  Lena: Så roligt att det var här du hittade kläderna och att du nu dessutom säljer dem! Synd däremot att det är så långt bort, håller en tummer för att någon i Gävle ska slå till på att börja sälja snart. Klart det kommer funka i Stockholm, kläderna är ju som läckra praliner allihop. Varmt lycka till!Kram/ Helena

 11. Alla: Tusen Tack för krya på hälsningar, de tycks ha funkat. Känner mig lite bättre nu finaly :).

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *