Till dottern

Ny fin kappa

Igår hämtade vi ut höstens första leverans från H&M. Har en benägenhet att bli minst två i denna familj. Igår innehöll paketet bland annat pyjamaser och en morgonrock till mamman (som tackar sin mamma så mycket för dem) och så denna söta kappan till dottern. Den känns varm och go då den är fodrad, knapparna sitter lite löst men det fixar vi snabbt. På hela taget känns den som ett litet fynd med sin prislapp på 299:-. Vi gillar :).Bild: h&m.com samt kludd av mig.

signature

10 comments

  1. Att ha det gott: Att hon blir ja :).

    Caroline: Mycket fina blir de, hösten känns lite mindre mörk i härliga kläder :).

    LiseLotte: Japp, det känns överkomligt om vi säger så. Dessutom så tänkte jag att vi kör rätt hårt med denna, vi hoppar “bara till fint” tänket. Då blir den ännu mer prisvärd :).

  2. ja den där kappan väntar vi också på (och 25% rabatt på valfri vara, katjing)! Jag hoppas fortfarande på att H&M ska göra sin söta skepparkavaj för småtjejer igen som de hade för ca 2 år sedan. Den var så grymt söt…

  3. Åh, det är så trist när barnen passerar storlek 128, då finns inget gulligt längre! Tufft (och i mitt tycke rätt “trashigt”) är det som gäller då. Bläää! Tur att jag har en ny liten tulta i storlek 80 som snart kan bära fina kappor! :)

  4. Härligt! Kappan är jätte söt utan att vara sådär traditionellt flickig. Den blåa färgen balanserar verkligen den fina formen. Fynd skulle jag säga! Från en som är så trött på alla ROSA barnkläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *