Very girlie

Nytt och fint till hösten

Så fint, här har H&M lyckats jättebra med sin styling. Jag skulle lätt kunna köpa en av varje till Astrid. Favoriten är kappan med hjärtbelocken på skärpet. Jag ska höra med denne om den, med lite tur så nappar hon. Klockrent är ridbyxorna, blusen och koftan. Det vet jag till och med utan att fråga.Antar att kläderna fylls på efter hand då det saknas en hel del från inspirationsbilden nu i kväll.Några andra som allt som oftast är grym på styling och inspiration är Ikea. Nu kan man kika lite på kommande nyheter i 2011 års katalog Här! Jag är löjligt lycklig, jag tror nämligen att jag äntligen hittat nya vinglas. De heter Närhet och ser helt galet fina ut. Lycka i det lilla!Bild: Skärmdump H&M

signature

10 comments

 1. Men å så fina kläder! Jag köper hela grejen, det blir inte svårt att fylla Theas garderob till hösten ser jag, så söt den lilla jeansklänningen är. Nu ska jag kika in vilka glas du har fått nys på =)Ha en fin dag!KramAnna

 2. Godmorgon Helena!Ååå tänk om man hade en liten tjej:) Det finns inte alls lika mycket fint till killar:( Det ska alltid vara så tufft och coolt och jag tycker mer om den stilen på bilden du visar.Men vad fint ni har gjort!!!!!! Hur ni har legat i!!!! Verkligen superfint!!!Jag längtar till en fika och lite surr! Kram Helena

 3. Visst är det fina saker! Tycker det är roligt att det finns lekvänliga kläder (nåja, kanske inte riktigt allt) med fina detaljer på, till ett bra pris! Heja H&M! :)

 4. House Of Svea: Vi får hålla en tumme för att det kommer mer av denna stil till hösten. Jättefint! Jeansklänningen såg både fin och skön ut också ja, mm detta kan bli dyrt :).

  Tack det samma!

  Kram

  Helena: Men hello där! Jag tänkte på det igår när jag tittade på de kläder som var motsvarande till kille. Som natt och dag. Trist!

  Jomen här har det jobbats i värmen minsann :). Jag är en smula sur över det faktum att när vi nu ska pilla naveln någon vecka så är det moln och småkyligt. Men det är skönt att vara ledig vilket som iof.

  Fika med surr må det bli snart ja :).

  Kram

  Camillasnyahem: Jag håller med, H&M är ju mycket bra så. Trots att de är relativt billigt (beroende på hur stor volym som shoppas;) så håller de oftast för tjo och tjim. Sitter skönt och är fina. Instämmer, Heja H&M!

 5. Jag har tyvärr ingen liten tjej o köpa de där söta kläderna till men gick väl loss rejält åt mina pojkar, o STORA tjejen (som börjar 6:an!) Verkligen mkt fint hos HM i höst!! //M

 6. Lo: Visst är det, vi hoppas på mer sånt!

  Minks: H&M kommer att få flera besök av oss denna höst/vinter. Tack och lov att de finns ;). Kul med nyinköp!

 7. Tack för IKEA-tipset! Fastnade för det nya sideboard’et i Norden-serien, hoppas det dyker upp i björk och inte bara i svart som på produktbilden i katalogen, blir till att hålla utkik på hemsidan framöver. :)

 8. Får be att få bjuda igen med ett eget IKEA-tips som jag precis sprang på, onlineversionen av den amerikanska upplagan finns nu på nätet och även med möjlighet att ladda ner som pdf. :)http://onlinecatalog.ikea-usa.com/2011/ikea_catalog/US/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *