16 Maj

Nya knoppar

Igår var jag jättepeppad att ta tag i den so far orörda baksidan, men då vi vaknade till regn så tog jag tag i lite projekt inomhus istället. Först ut blev en uppsnoffsning av byrån Hemnes som står i vårat sovrum. Jag gillar den då den rymmer snudd på hur mycket som helst, men de svarta knopparna har aldrig tilltalat mig. Så nu är de utbytta och jag är så nöjd. De söta blommorna (1) är i snäckskal och är helt bedårande. Jag har en blomma kvar och den ska sitta på nattuksbordet. Inköpta hos Uthuset i stan. Den stora rosen (2), den som vi även har på det gamla tv-skåpet kommer från Indiska. Den mindre porslinsknoppen (3) lika så.Nu ska här målas :)!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

6 comments

 1. Jag har också haft en likadan byrå, som nu trivs bra hos någon annan…men jag kom heller aldrig riktigt överens med de mörka knopparna! Din blev verkligen fin och personlig, en helt ny möbel!//Anna

 2. House Of Svea: Ja den fick en helt ny look genom att byta knopparna, trevligt :).

  Anna R: Nej, de var en lite “hård” kombo kan jag tycka. Hos oss blev det bättre så här :).

  Josefin -at-home: Visst blev det :). Lampan kommer från Mio.

  Det samma önskar jag dig!

  Sofia: Tack så mycket :).

  Martina: Tackar :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *