Vardag

Då var själva påsken över, men vi sörjer inte så mycket då hela påsklovet ligger framför oss. Vi har haft en jättefin påsk med familj, vänner, mat och godis precis som vi önskat oss. Vi har ätit massor av gott, men inte ett endaste litet ägg och inte en endaste liten bild har jag tagit. Illa det!

Hemma hos oss

Någon som alltid har med sig kameran är Annelie som var hemma hos mig för någon vecka sedan, Här hittar ni massor av bilder från det besöket. Jättekul och mycket intressant att se bilder från sitt hem som man inte själv tagit. Tusen Tack för trevligt besök och finfina bilder ?.En riktigt fin tisdag önskar jag er alla!Fotografi: Annelie Persson.

signature

20 comments

 1. Hej igen Åh, vilket underbart hem du har. Så fint. Man blir verkligen inspirerad av din blogg.Ha ett skönt påsklov.Karin

 2. Wow! Sicket otroligt mysigt hem. Vitt men inte tråkigt och stelt som jag tycker många vita hem kan vara. Perfekt, helt enkelt :)

 3. Så kul det var att få se lite glimtar från ditt fina hem! Det ser ut att vara ett mycket varmt och välkomnande hem med massa fina och roliga detaljer, verkligen hemtrevligt!Anna

 4. Galet vad fint ni har hemma! Och vilka fina bilder – dom skulle plats i dom fina “Japanböckerna” som jag inte minns vad dom heter nu, det är samma känsla – suuuperfint!

 5. Fasen så snyggt det är! Var tvungen att titta igen o igen o igen.. Vad står det på skylten som syns lite bakom fåret?

 6. Hej Vilket inspirerade hem du har skapat! Måste bara få fråga var kommer skylten “queen of the kitchen” ifrån, tycker den är jätterolig! Tack för din blogg!Hälsn Eva

 7. Hannah: Precis så vill jag att vårat hem ska vara, inbjudande och hemtrevligt :).Sofia: Härligt, Tack :). På skylten står det: I’m Not Bossy I Just Have Better IdeasEva: Tack så mycket :). Jag köpte den hos Isabella Smith för några år sedan, men sedan dess har den dykt upp här och där i svenska webshopar också. Lycka till!

 8. thihi, vad roligt att se att fler har smusslat med sig church street menyn hem =)
  Fian bilder på ett fint hem med många fina saker!=)
  Kram Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *