Summer Style

Summer Style

Om det finns ett behov så ska du så klart slå till brukar min man säga. Jag kan inte säga att det föreligger ett behov här, men klänningen är galet söt och jag har inte så många ljusa sedan tidigare. Just nu hänger den på kroken i min minimala walk in för att kännas av. Skulle dock bli mycket förvånad om den inte skulle hänga där även nästa vecka, men vi får se :). Klänningen kommer från KappAhl och kostar 499 :-. Lovely!Bild: Eget collage med bild från kappahl.com.

signature

9 comments

  1. Men behåll den! Det ser ut som en sån där klänning som man kan älska och nöta på i flera år! Rätt dyr för att vara KappAhl dock, så jag förstår att du funderar lite extra? Själv är jag gravid i v.40 och kan inte ens drömma om en sådan midja. Grymt avis!

  2. Alla: Jag är fortfarande lite osäker på klänningen, Men den får stanna då jag misstänker att jag kommer att ångra mig mer om jag lämnar tillbaka den :).Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *