{pics}

Så var det måndag vecka tio och det borde betyda att lovet är över, Men vi njuter en extra ledig dag i form av studiedag idag. Jag ska jobba några timmar på förmiddagen och sedan ska hela familjen åka och köpa en ny cd-spelare till Astrid. Hennes har gått sönder och det ställer till problem på kvällen när hon vill lyssna på sagor. Vi har märkt att när hon lärt sig mycket en period, när något klickat i matten eller när hon lärde sig klockan så hade hon ursvårt att somna om hon inte har sina sagor som hon hört om och om igen. Bekanta och sövande. Ikväll kör vi dem igen!

Måndag pic 1

Fredagsbuketten blev lördagsbukett denna vecka. Ranunklarna var slut så det blev vita rosor samt dessa med små klockor på istället. Jag vet som vanligt inte vad de heter, men oj så gott de luktar :).  I helgen har vi också provat en för oss ny Lidorkula, den i blått papper. Vit choklad med någon typ av rippel i. Lovely! På bilden syns också den nya grå ljuslyktan från Tine K köpt hos Uthuset i Stan precis som den rosa före den. Kan man få för många ljusluktor tro?

Måndag pic 2

Värdecheckarna från H&M damp ner i brevlådan förra veckan, jag spenderade en av dem på denna fina stickade tröja med megapuffar på armarna :). Tröjan är kortärmad och ingår i The Blues kollektionen. Snygg till jeans nu och snyggt till vita byxor till sommaren.

Måndag pic 3

Ni var några stycken som ville att jag skulle hojta när tunikan från Indiska kom in i butik. Nu hojtar jag :). I helgen hittade jag den i butiken i Gävle. Oj så söt den är. Jag har min idag tillsammans med leggins och svart långärmad tröja. Finast blir den med uppvikta ärmar tycker jag. Rekomenderas varmt!Idag är det Internationella kvinnodagen, Heja oss! Sandra B tackade sin mamma Helga B i sitt Oscarstal inatt, talet var så fint och jag blev så rörd. Hon sa precis de ord en mamma hoppas höra en dag.?Fotografier: Helena – En mammas dag.

signature

14 comments

  1. Maria: Tack :). Jag har köpt kudden hos Uthuset i Stan här i Gävle. Tyvärr så vet jag inte vilken leverantör som står bakom den, har vänt ut och in på kudden men det framgår inte.

  2. Kudden är så fin! Kanske kan man kolla med Uthuset i Gävle vart den kommer ifrån.Ha en bra dag!Och tack för en mycket inspirerande blogg./ lilla.u

  3. Lillau: Absolut kan man det, mejla eller ring Helena som har butiken så hjälper hon er så gärna:info@uthuset.com eller 0706-193996Lycka till!?

  4. Jättefina och vårinspirerande bilder. En rosaglad tunika är nog just vad jag behöver just nu… Kanske ta en titt förbi Indiska.

  5. Jag håller med, lite vårinspirerande bilder. Tänk att jag missade den fina tunikan när jag var in i helgen, men den kanske inte hade kommit på fredagen.20% på sjalar var dock välkommet :)

  6. Tunikan är bara sååå fin! Måste kila in på Indiska imorgon och se om den kommit hit till stan. Tack för tipset!

  7. Har inte tidigare lämnat något meddelande men jag går in på din sida varje dag och njuter….Tack för alla fina inlägg!

  8. Så himla söta ljuslyktor och NEJ man kan aldrig få för många…Blev även inspirerad till min fredagsbukett, skönt att redan veta vad man ska välja. Trevlig blogg du har. Helena

  9. Lina: Nu vill jag ha vår på riktigt, tunikan hjälper till på vägen med sin pigga färg. Så kika förbi butiken du :).Wilma: Det missade jag däremot, gillar sjalar så det var en miss. Tack för tipset :).Sofie: Det var så lite, hoppas du hittar den :).AnneLie: Tack så mycket så glad jag blir ?Stämningsfullt: Mycket fin är den, rekomenderas varmt :).Helena: Precis, nej må bli svaret på den frågan ja. Fredagsbukett är en mycket trevlig tradition vi har här hemma, när buketten sätts på boret Då är det helg :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *