10 comments

  1. Nilla: Högt i tak det är drömmen det :).Designing good life – Sarah: Håller med dig, det är en konst helt klart!Åsa: Jag tog med mig tidningen på en födelsedagsbjudning i helgen, bara för att jag måste visa min mamma så fin lägenheten är (host …harker ..). Nu ska jag spana på den ursnygga tapeten från Sanderson ;).

  2. Super fint och mysigt. Härlig lösning runt fönstret. Känner nu att jag måste sluta vara så rädd för färgglad och mönstrade tapeter. Måste bara tillägga att jag tycker du har en sån bra blogg, härlig och inspirerande:)Kika gärna in i min. Handlar om mig:P Lite mode, lite inredning, lite barn:)Ha en skön helg!Kram

  3. Cecilia: Haha, precis min tanke. Inte direkt så jag ser kollekivliv framför mig :).Clara: Det är samma här, med färger och tapeter. Egentligen så är det väl bara att sluta fega och fundera, blir det helt galet. Ja då målar vi om eller tapetserar över. Minst en färgstark fondvägg ska jag ha, minst en :).Tusen Tack för fina ord och inbjudan till din blogg!Trevlig helg!KramLo: Det är mycket fint, undrar om man kan få maken eller pappa att bygga liknande? :).

  4. Mycket trevligt hem! Såg i dagens SvD Magasinet en annons för esny.se där ena systern jobbar.Lägenheten ligger mkt nära Svenskt Tenn.

  5. Karin L: Visst är det, man blir så inspirerad :). Må jag ju kika in och se vad det är för kul jobb. Lyllosar, att bo nära Svenskt Tenn må vara en riktig ynnest. Jag har lovat mig själv att besöka butiken i år i alla fall, ett steg i rätt riktning ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *