Sköna fredag [tgif]

Då både Astrid och jag är lite off idag så passade vi på att ta tidig helg med sovmorgon och mys som enda måsten för dagen. Vi har tittat på film, bläddrat i tidningar och ätit jättegod soppa till lunch. Nu sitter Astrid och ritar och jag har Photoshop öppet och klurar på lite fler texter till mina nya tavlor till hemmet. Jag tänker mig att om jag gör ungefär 10 olika varianter så kanske det ger 3 riktigt snygga vad det lider. (Dessa tavlor med text använder jag för att blanda med vanliga tavlor med motiv).

Egna bilder 1

Hos Alvhem mäkleri hittade jag dessa för dagen inspirerande bilder. Almanackan som endast är två utskrivna ark blir jättefin där på väggen. Man kan aldrig få för många almanackor så denna ska jag absolut ge mig på. Inför varje ny dag skriver man ut två nya ark som sedan sätts upp på morgonen. Jag gillar idén att man förbereder och bjuder in den nya dagen. Då vi även har motsatsen här hemma då man drar ner ett ark och knölar ihop det när dagen är slut. Var dagen inte så bra, ja då är det befriande att slänga den i sopan :). Tavlan med siffror och text gillar jag också, här kan man skriva in ett datum, en psalm eller något annat som betyder mycket för en själv eller familjen.

Bild & sängkläder

En enkel bokstav i avvikande färg gör sig fint tillsammans med övriga foton. Jag har liknande här hemma, men jag tycker om när tavlorna har lite olika storlek, det ger mer liv åt tavelväggen. Det får dessutom gärna finnas med lite små ting mellan dem också. Jag är som bekant inte så rädd för att det ska bli ett för rörigt intryck :). Sängkläderna som jag misstänker är de från H&M är mycket snygga, vi har dessa här hemma och är mycket nöjda. Jag är ett fan av sängkläderna från H&M må jag säga, de har förmodligen rätt dålig “Thread Count” om man skulle börja räkna. Men sover gott i dem, det gör man och snygga det är de. Heja!Här hittar ni alla bilder från denna vackra lägenhet!Trevlig helg!?Bild: Egna collage med bilder från alvhemmakleri.se.

signature

4 comments

  1. Vad jag ser av denna lägenhet så faller den verkligen i min smak. Jag är en “svart & vit inredningsmänniska”. Mycket snyggt!! Almanackan är ju väldans snygg och så enkel. Bra tips! ha en fin helg.Vänligen Anna

  2. House Of Svea: Svart och vitt är en mycket fin kombo tycker jag med. Den enkla almnackan är uppsatt här hemma nu och jag gillar den :).En finfin början på veckan önskar jag dig!Juliana: Men Tack så mycket, ska genast spana in receptet. Vi är ett sopp-älskande folk hela familjen :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *