Film x 2

Jag har lyckas dra på mig något trist på/ kring ögonen. Ser ut lite som jag fått två rejäla smällar och känns som sandig solsveda. Förmodligen en allergisk reaktion av något slag, frågan är bara av vad? Gårdagen i ett nötskal var rätt trist så för att pigga upp mig och tänka på något annat en stund så brände jag av två filmer på en kväll. Nu är det ju i och för sig både Let´s Dance och Melodifestivalen i helgen, men skulle man önska något annant så rekomenderar jag dessa:

The Ugly Truth

The Ugly Truth är en romantisk komedi med Katherine Heigl och Gerard Butler i huvudrollerna. Filmen har ett upplägg som känns bekant lite manligt här och lite kvinligt där. Stark kvinna som söker kärlek, en man som …. Ja, ni vet. Vi har sett det förr, men även om den är förutsägbar så är filmen sevärd tycker jag. Den har en rapp dialog och Heigil & Butler har mycket fin kemi.  Här hittar ni trailern. Jag ger den 3 stjärnor av 5 möjliga.

3 stjärnor av 5

Management trodde jag i ärlighetens namn inte riktigt på innan vi började titta. Men både jag och maken tyckte mycket om filmen och ville ha liiite till när filmen var slut. Här finns ett manus med stort hjärta, ingen stor budget och så en lysande Jennifer Aniston som Sue.

Management

Stephen Belber som Mike, killen som är missnöjd med det mesta i livet tills han möter Sue är briljant även han. Tycker man om filmer som Lars and the real girl, Juno och Dan in real life så finns det stora chanser att man tycker mycket om även denna. Trailern hittar ni här! Vi (maken & jag) ger den 4 stjärnor av 5 möjliga.

4 stjärnor av 5 möjliga

Bilder: Egna collage med bilder från allposter.com.

signature

4 comments

  1. Designing good life: Hon är en riktigt bra och precis som du gillar jag henne kanske bäst när det kommer till lite mer seriösa filmer. Nej, det kan inte vara lätt inte, rapp dialog och perfekt tajming. Denna film är inte hysteriskt rolig hela tiden inte, den är mer mysig om man så säger ;).Hoppas du gillar den!alex: Låter fint det :).a-k: Trevligt, Tack så mycket :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *