Prisvärt i garderoben

Min garderob i höst, go´bitarnaDet finns mycket som är härligt med hösten. Vädret, färgerna, bären, svampen mm. Sen har vi det här med kläderna, en kylig morgon blir ofta en solig och fina dag då det räcker med en snygg kavaj istället för tjock jacka. Här är mina 10 [prisvärda] favoriter just nu:1 + 2, Finfin vardagsblus från H&M som passar lika bra till svarta byxor som till jeans. Snygg stickad halsduk i höstens färg lila. Från H&M även den. 3. Hårspännen för en lite lekfull look i håret 4. Jeanskjol från H&M, mitt bästa plagg i garderoben just nu. Sitter mycket snyggt och passar lika bra till vardags som till fest. Finaste priset med sina 199 kr har den också. 5. Denna väska har jag sneglat på hos Inreda.com ett tag men velat då jag inte visste hur den “satt” på axeln. I fredags hittade jag den i Inredas monter på mässan och den är verkligen hur fin och praktisk [läs lagom stor] som helst, så upp på önskelistan med den. 6.Svart kavaj är alltid rätt, funkar till vardags och till fest. Personligen gillar jag kavaj mest till jeans, kontrasten blir perfekt. 7. klänning från H&M som jag använder var och varannan dag. Brukar ha skärp till min och svarta höga stövlar. Mycket skön och ack så prisvärd även den [rätt stor i storleken dock]. 8. Snyggt! Lager på lager och bruna stövlar, I Like! 9. Hårspänne i form av en stor blomma, jättefin kring hästsvansen. Boots från Wera, ska absolut provas när de kommer in i butik troligtvis nästa vecka.Nu är det lunch och hög tid för en promenad i solen :).Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

8 comments

  1. Tack för ett inspirerande collage! Den där väskan har jag spanat in länge… Men jag har aldrig provat den live.

  2. Mia: Tackar :). Duoboots är fab, förstår att du gillar dem!Det samma önskar jag dig!Kramdonnas blogg: Så roligt, Tack! Absolut, spana in den. Så skön och fin tillika :).Alltid, Du med!Lo: Väskan är riktigt fin faktiskt, ångrar lite att jag inte köpte den på plats. Nu åker man ju på frakten också, velig som man är :).Johanna: :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *