Svunnen tid & På väggen

Tavlor till köketSvunnen tid: Oj så mycket vi/ jag hunnit med sedan i torsdags. Helena har öppnat portarna till Uthuset i Stan, givetvis var vi där och trängdes på premiärkvällen. 3 mässor i Älvsjö plöjdes på fredagen. Vi har besökt Uppsala och köpt med oss finfika från Landings. Astrids vintergarderob är komplett! Snö, regn, slask, sol vi är beredd på allt :). Håret är kortare & blondare. Utvecklingssamtalet avverkat för terminen. Samt några flyttkartonger packade. Tjo!På väggen [del 2]På väggen: Köket i nya radhuset är rustat för ca 2 år sedan. Det finns mycket som är bra med köket, men det finns även ett problem med det. Det är på tok för mörkt. Det ska nog inte vara så svårt att få det ljust dock, nytt kakel ovanför diskbänken och så in med luckorna på lackering. Detta blir tredje svängen lackering för denna familj, men första gången det blir vitt. Tanken är att sedan tapetsera väggarna med en glad tapet, något som bryter av mot de annars vita väggarna i hemmet. Men jag törs inte bestämma vilken tapet det blir innan jag bott in mig ett tag. Så idag på morgonen har jag gjort några tavlor i Photoshop för att pryda väggarna innan det blir tapetdax. Det blev 4 st svarta tavlor med citat av Julia Child. Denna amerikanska matinspiratör som är så het igen i och med filmen med Meryl Streep. Sen åker nog dessa upp igen också, de är fortsatta favoriter. Men denna gång blir det kanske i ram. Det får vi se :).

signature

7 comments

  1. Ja ibland rinner veckorna i väg utan att man hinner ed något och ibland fixar an hur mycket som helst.Jag har flyttat, bloggar numera på:www.linruz.seMassor Kramar Lina och ha en fin dag

  2. Hej Helena!Blev jätteinspirerad av att fixa nya tavlor själv. Skriver du ut dem själv eller hur gör du? Och hur stora brukar du göra dem?Tack för en jättetrevlig blogg med massa roliga tips!

  3. Linruz: Visst är det så, och tur är väl det :).Jamen jag såg att du flyttat till eget, ska ändra länk & blogloving. Grattis :).Husmor: Så roligt att du gillade idén, jag blev sittande med olika upplagor större delen av dagen :). De som är i A4-format skriver jag ut på fotopapper själv hemma men de som jag vill ha större lämnar jag till ett tryckeri. Det brukar bli en mycket resonabel kostnad för jobbet, och snabbt brukar det gå.Lycka till!

  4. Haha, jag gillade de båda översta väggorden. :) Lite samma stil som vårat väggord i köket, “All the coffie in Colombia won´t make me a morning person”. Fast nu när jag skrev det, kanske inte riktigt samma stil… Men i alla fall. :) Kram//Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *