I finaste pastell

Fina kockknivarI senaste nummret av favorit-tidningen Laga Lätt är det ett reoprtage om Johanna Westmans mysiga kök. Hon berättar om att hon redan vid visningen såg potentialen, Här ska köket vara. Att det rummet då var vardagsrum var en helt annan sak. Just kök har jag också lätt att se framför mig, många är de kök jag “byggt” på visningar vi gått på :).Jag tycker mycket om tankarna Johanna har kring sitt kök, hur det ska fungera och hennes vision. Jag känner igen mig i att önska sig en stor matplats där vänner kan mötas och läxor läsas. Öppna hyllor för vardagsporslin och en stor flälktkåpa.Så ser jag dem igen, denna gång på bild i Johannas kök. Dessa pastellfärgade japanska kockknivar som man ser mer och mer i tidningar och på tv nu. Rosa, blå & grön. Alla med olika syfte, den rosa är som jag förstår det lite allorund. Den blå är till fisk och grön som passar till det mesta smått. Så läckert med siluetter på handtagen så man kan se vad den är bäst på. Fler knivar och färger hittar ni här. Knivarna kostar mellan 299 – 649 kr/st. Jag är mycket förtjust :).Bild: Foto från Laga Lätt & kniv från eventkock.se. Kludd, Helena.

signature

7 comments

  1. Köpte en sådan kniv på rea i sommras (mest för att den var rosa) och den blev snabbt favoriten. Den är jätteskön att skära med och så känns det liksom lite roligare att skiva radhusbiff med en fin rosa kniv en regning tisdagkväll.

  2. Charmigt kök! Inte alls överstylat, utan ett kök som vem som helst kan ha hemma (minus takhöjden då). Jag har inte sett de knivarna förut. Läckert med pastellfärger!

  3. Ja, där skulle jag också lätt kunna vara, både laga massa god mat och hänga! Väldigt fina knivar, de hamnar på min önskelista. Typsnittet du använder är också väldigt fint, får man lite försynt fråga vad det heter? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *