Hade det på känn.

Helena, samlaren :).Japp, då vet jag. Idag har jag gluttat i skåp och lådor här hemma för att få ett hum om vad vi ska tampas med innan flytten. Jag visste sedan tidigare att jag samlar på strössel, kakmått, muffinsformar och nu mer också stämplar. Men si det var inte allt, tydligen samlar jag på följande också:- Bikarbonat. 4 små påsar. Förmodligen pga mycket flitig läsning av Sommaren söta.- Udda knappar. Hundratals. Inte alla i en fin burk, utan en här och tio där.- Alcogel. 5 st av olika märken har hittats. Omedveten bunkring?- Etiketter från klädesplagg. Varför? Inte en susning faktiskt.- Florsocker. Hittade 3 stycken oöppnade och 2 öppnade i skafferiet. When in doubt, köp!- Sand & snäckor. Söt tanke att “samla” på semestrar, höll bara ett år här hemma dock.- Billiga pocketböcker. Kanske skulle starta en bokklubb.- Schampoprover. Astrid river bort dem från tidningar för att komma åt “snoret” de är fästa med. Resten är histora.- Rabattkuponger. Hittade 1 där man fick 7 % rabatt på en sådan där gräsklippare man åker runt på. Storhetsvansinne i radhuset månne?- Medlemskort. Hejsan! Vill du gå med i vår Club och få 10 % på första köpet? Klart jag vill :).Ja, så här har det fortsatt i evighet [konsummärke] hela dagen lång. Hej jag heter Helena och jag samlar på PRECIS allt.Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

17 comments

  1. Säger bara en sak , eller två. Tradera och sopsäck. När jag flyttade för ungefär ett år sedan slängde vi två(!) coneinrar med saker. Som vi haft i vårt hus. Inte undra på att jag tyckte det var trångt.Man känner sig alldeles ren i själen när man börjar kasta, så det är inte bra vånda;)Lycka tillKramTina

  2. Rensa med feng shui är en bok som cirkulerar i vår bekantskapskrets. Läs den och bli av med skiten;-)Tack för länken http://tv.blinkx.com/, nu blir det härligt tv tittande. Och Melrose måste kollas såklart.Och tack så mycket för att du “fixade” problemet med vinterjacka. Beställde precis en underbar OddMolly coat i chocolate. Helt kär blev jag och tack vare dig fanns det fortfarande ex kvar i min storlek!Anette

  3. Haha! Jag hittade 5 (stora!!!) burkar med Curry i skafferiet när vi flyttade. Bra att ha kanske? Om det inte vare för att jag avskyr Curry!

  4. Oh nej, du är inte ensam! Jag finner både det ena och den det andra i mina gömmor. Jag brukar skylla på att jag faktiskt en gång har varit rekvisitör – och då är det bra att samla på saker.

  5. Ha ha, känner igen det där. Vad är det med muffinsformar? Jag gjorde den upptäckten när jag bakade igår. Det fanns väldigt många sorter att välja mellan och så ofta bakar jag inte… ;0)Kram Karin

  6. Alla: Gud så härligt att vi är många fler som samlar, det känns lite mer ok då plötsligt. Jag tyckte att vi slängt och rensat i massor här hemma redan, men det fanns mer. Ack så mycket mer ;). Muffinsformar kommer jag inte att kunna sluta samla på, de är så vackra. Men mycket av det andra, väck en gång för alla!Elin: Koriander, samma här fast koriander i massor :).Malin: Tack :). Teckensnittet heter Wendy.Elisabeth: Majs, till hela området finns här. Kom och ät gott folk :).Kram på er alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *