Cobbsallad

Godaste Cobbsalladen!Jag köpte det brittiska matmagasinet Olive härom veckan, en lite dyr men otroligt inspirativ tidning. Det är lättlagade rätter både för vardag och fest. Jag har redan provat några av dem, men den jag varit mest sugen på är denna Cobb salad with turky and avocado. Bilden är så enkel och snyggt stylad att det vattnades i munnen redan vid första anblick. Idag åt jag den till lunch och den var precis lika god som den såg ut :). Tidigare har jag gjort denna variant, men i tidningsvarianten har de hoppat över äggen och använt sig av kalkonfilé istället för kyckling och de har ej heller honung i dressingen. I övrigt är det bara att hacka, blanda och njuta!Bild: Eget collage med ursnygg bild från olive.co.uk.

signature

11 comments

  1. Åh, det ser jättesmarrigt ut. Den salladen måste jag absolut prova att göra. Varje del av innehållet är ju ett säkert kort i sig.

  2. Ser supergott ut, måste testa! Och vilket fint collage måste försöka mig på det någon dag när jag får tid. Blir väl any day now…

  3. Åh vad gott, fast jag rensar bort bacon o kalkon dårå, men annars är det bara favoriter rakt igenom! Måste nog äta lite avokado till lunchen!

  4. Vardagstugg: Åh det är den också, yummy :).Birgitta: Precis, man har tagit det bästa smakerna och förenat dem i en perfekt sallad :).Ylva: Ser fram emot collagen, any day now då :).Minks: Kan tänka mig att quornfilé tunnt strimmlat blir typ samma sak. Baconet är ju bara lite extra selta, det blir mycket från osten också. Avocado är bland det bästa jag vet, åt det i morse igen till min omelett :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *