Som bubbelgum!

Rosa Tretorn, yummi!Mmmm, som bubbelgum är vad de är. De nya rosa stövlarna från Tretorn som nu finns att beskåda från alla vinklar hos have2have. De blir dina [eller mina] för 598 :-, Yummi!Bild: Eget collage med bild från have2have.se.

signature

10 comments

  1. Åhhhh!!! Vilka härliga villha-karameller!!! Kan dock bli svårt att motivera ett köp, har redan ett par blommiga tretorn på torpet, ett par svartgråa på jobbet och ett par Ilse Jacobssen privat…!!!Suck!;)

  2. Caroline: Kan vara mycket svårt att motivera inköp av flertalet gummistövlar, I know :). Men vansinnigt söta är de. Ilse Jacobssen har mycket fina varianter hon med, även de finns i rosa om jag inte har helt fel.Stämningsfullt: Samt att dessa passar med säkerhet över lite ogina vader, med det är saken biff för min del :).

  3. ÅÅÅÅÅ dessa måste inhandlas för att matcha med Lilla Q redan rosa/oranga vagn.Vilka färgglada promenader vi ska ha, lillan och jag.

  4. Jessica: Absolut, men rosa stövlar till den vagnen kommer ni att lysa upp det tråkigaste av väder :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *