Lookbook – Indiska

IndiskaJag bläddrar i Indiska:s Lookbook för hösten och inser att det kan bli  dyrt detta. Inte allt faller mig i smaken, men det finns både ett och två plagg som lockar mig mycket. Jag jublar lite inombords när jag inser att snart är det dax för strumpbyxor, kjol/klänning och så snyggaste skinnstövlarna till det. Det är nästan lika fint som höstlöven det :).Bild: Eget collage med bilder från indiska.com.

signature

6 comments

  1. Strumpbyxor o kjol, absolut, men jag vet inte varför jag har så svårt att se mig själv i tights o tunika?? Jag måste jobba på det!Snygga stövlar, ja det är banne mig en trevlig sak med hösten!!!

  2. Minks: Strumpbyxor är ett så himla bra plagg det, håller in och piffar till. Välkommen tillbaka kära strumpbyxa! Jag kör rätt ofta tights och tunika, men då har jag antingen en kofta över som är lite knäppt eller så ett skärp som bryter av den absoluta gravlooken. Det är den som jag annars tycker är jobbig med tunika.Japp, stövlar är härligt :).*En överviktig 16årings resa ner* Varmt lycka till! Det kommer att gå urbra detta. Heja!smile: Det kommer och går detta väder tycker jag. Idag är det stövlar på då det känns som oktober och på torsdag ska det vara shorts och linne igen tydligen. Lite av båda världar är inte helt fel :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *