Helgens blommor

Helgens blommorVarje fredag sedan ca 10 -år tillbaka köper jag någon typ av snittblommor som sedan får sprida en uns av glam och doft i hemmet över helgen. Gårdagens blommor sattes en och en i vaser från Anyhow.se som sedan fylldes med olika mängd färgat vatten. Färgen är turkos karamellfärg och det behövs inte mer än 2 – 3 droppar, men det blir mycket effektfullt av dessa ynka droppar. Inte sant ?.Trevlig helg!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

7 comments

  1. Vilka ljuvliga blommor i ljuvliga vaser! Fin idé med karamellfärgen.Jag brukar köra hårt med tulpaner, men i övrigt blir det dåligt med snittblommor. Låter som en skön vana att köpa det varje fredag!

  2. Vilken härlig idé med en liten piffrutin för helgen! Det ska jag ta och införa, men just nu får det bli underbara blommor från naturen. Smart med färgen i vattnet – superläcker effekt! Kram Mimmi

  3. Ida: Så sant det är :).Mrs.b: De var mycket söta dessa blommor, än mer nu när alla knopparna står i blom. De sprider dessutom mycket doft. När det är tulpantider är jag precis som du, de blir mest de som köps. De är ju så vackra. Resterande tid av året så blir det en mix :).linda: Tack :).Mimmi: Absolut, inför det. Det blir helg i och med buketten. Jag är usel på att plocka blommor ute, det finns inte så många att tillgå i närheten. Men jag är mycket lockad av tanken och vem vet nästa år kanske man kan odla sina egna. Det skulle vara livskvalitet det :).Linruz: Anamma den, det är nog min absolut mest givande rutin :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *